Kılıçdaroğlu'dan 'Yeni Ekonomi Reformu'na Eleştiri: 'Saray ile İlgili Tek Bir Tasarruf Cümlesi Var mı?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Yeni Ekonomi Reformu'na ilişkin 23'üncü ekonomi paketi olduğunun altını çizerek, "23'üncü paket.

Kılıçdaroğlu'dan 'Yeni Ekonomi Reformu'na Eleştiri: 'Saray ile İlgili Tek Bir Tasarruf Cümlesi Var mı?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 'Yeni Ekonomi Reformu'na ilişkin 23'üncü ekonomi paketi olduğunun altını çizerek, "23'üncü paket. Sözde ekonomide reform yapacaklar. Allah aşkına, açıklanan bu pakette işsize iş bulacağız diye bir cümle var mı? Hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar. Peki bu saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf var mı? Yok!" sözleriyle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'dan 'Yeni Ekonomi Reformu'na Eleştiri: 'Saray ile İlgili Tek Bir Tasarruf Cümlesi Var mı?'Kılıçdaroğlu'dan 'Yeni Ekonomi Reformu'na Eleştiri: 'Saray ile İlgili Tek Bir Tasarruf Cümlesi Var mı?' Kılıçdaroğlu, resmi Twitter hesabından paylaştığı video mesajla, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Yeni Ekonomi Reformu'nu değerlendirdi. Açıklanan 23'üncü ekonomi paketi olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sözde ekonomide reform yapacaklar. Allah aşkına, açıklanan bu pakette işsizse iş bulacağız diye bir cümle var mı bu pakette? Hiçbir Osmanlı padişahına nasip olmayan saraylarda oturuyorlar. Peki bu saraylarla ilgili tek cümlelik tasarruf var mı? Yok! Hadi onlardan da vazgeçtim, 5'li çeteye dünyanın parasını ödüyoruz. Oradan bir tasarruf var mı? Oradan da yok" dedi. 

"İşsize iş nasıl bulunurmuş, o bizim işimiz. Biz yapacağız"

İktidarı kastederek ekonomide reform yapacak durumlarının olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, "Dağılmış vaziyetteler. Bize inanın ve bize güvenin. Reform nasıl olurmuş, halkın çıkarı nasıl korunurmuş, işsize iş nasıl bulunurmuş, o bizim işimiz. Onu biz yapacağız" dedi.

Erdoğan'ın açıkladığı 'Yeni Ekonomi Reformu'nun detayları

İşte Tüm Detaylar... Erdoğan Ekonomi Reform Paketini Açıkladı -

Bu haberler de ilginizi çekeiblir

Adana’nın Ünlü Şırdancısı 'Bedo' Denetime Sinirlendi, Masaları Yola Fırlattı - 'Darbeci Sisi', 'Kardeşim Sisi' mi Oluyor? Mısır ile Yakınlaşma İçin Ne Dediler? - Bursa’da Freni Patlayan Tır Dehşet Saçtı: En Az 3 Can Kaybı, Onlarca Yaralı Var
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER