Kılıçdaroğlu Erken Seçim Çağrısını Yineledi: 'Sen Kaç, Biz Kovala, Nereye Kadar Erdoğan?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim talebini yineledi: "Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan" Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İktidara gelince 13 uçağı satacağım" sözlerine bugün şöyle yan

Kılıçdaroğlu Erken Seçim Çağrısını Yineledi: 'Sen Kaç, Biz Kovala, Nereye Kadar Erdoğan?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim talebini yineledi: "Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan"

s-b9604dcc693fb33af17387e98956cc7a44d044
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İktidara gelince 13 uçağı satacağım" sözlerine bugün şöyle yanıt verdi:
"Gelince uçakları satacakmış. Senden öncekiler de bunları söyledi. Devlet yönetmenin ne anlama geldiğinden haberin yok. Uçakları satınca devleti yönetmiş mi oluyorsun. Dünyayı dolaşacaksın. Neyle? Tarifeli uçaklarla mı?"
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'İsraf' Yanıtı: 'Dünyayı Tarifeli Uçakla mı Gezeceksin?' - Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Twitter hesabından yanıt verdi ve “Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan” diye seslendi.Kılıçdaroğlu, tarifeli uçakta çektirdiği bir fotoğrafı da paylaşarak “Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER