Kılıçdaroğlu: 'Gerçekten Çok Öfkeliyim, Boş Yatak Yok Diye Gencecik Bir Kadın Hayatını Kaybetti'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de Aslı Özkısırlar'ın 25 gündür boş yatak bulunamadığı için hayatını kaybetmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu: 'Gerçekten Çok Öfkeliyim, Boş Yatak Yok Diye Gencecik Bir Kadın Hayatını Kaybetti'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de Aslı Özkısırlar'ın 25 gündür boş yatak bulunamadığı için hayatını kaybetmesiyle ilgili bir açıklama yaptı. Özkısırlar'ın ölümünden iktidarın sorumlu olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Aslı'yı 'Boş yatak yok' diye ölüme gönderenlerle, sahra hastanesini mühürleyenler aynı insanlar, aynı kafa, aynı zihniyet" dedi.

s-c5f70d236cb22e4b9ed06b041538bdec121fce
Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı video mesajda, 40 yaşında yaşamını yitiren Aslı Özkısırlar'ın vefatından dolayı öfkeli olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bazen soruyorlar CHP ne yaptı diye; Adana'yı düşünün, büyükşehir belediye başkanımız bir sahra hastanesi kurdu pandemi dolayısıyla. Önce dalga geçtiler, sonra dalga geçtiler, sonra gelip mühürlediler. Aslı'yı boş yatak yok diye ölüme gönderenlerle, sahra hastanesini mühürleyenler aynı insanlar, aynı kafa, aynı zihniyet. Türkiye bu zulmü kabul etmiyor, bu zulmü hak etmiyor" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları 60681915ab10608c1f8441d7.jpg

Ayrıca bakınız

Hastalığı Sebebiyle 25 Gündür Yatak Bulamayan Aslı'nın Ölmeden Önce Yaptığı Paylaşımlar Herkesi İsyan Ettirdi - Türkiye'de Yatak Bulunamadığı İçin Bir Kadının Öldüğü Gün, Londra'dan Özel Uçakla 'Hasta' Getirildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER