Kılıçdaroğlu'ndan Egemen Bağış Tepkisi: 'Sen Asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Temsil Edemezsin'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski AB Bakanı Egemen Bağış'ın Çekya Büyükelçiliği görevine atanmasını, 'Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin' sözüyle eleştirdi.  'Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor'CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal m.

Kılıçdaroğlu'ndan Egemen Bağış Tepkisi: 'Sen Asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni Temsil Edemezsin'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski AB Bakanı Egemen Bağış'ın Çekya Büyükelçiliği görevine atanmasını, 'Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin' sözüyle eleştirdi. 

'Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor'

s-c387e20ce2261dc2877ef04ec00e4e602afea0
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Egemen Bağış'ın Çekya büyükelçisi olarak atanması kararını eleştirdi.Kılıçdaroğlu, paylaşımında 'Türkiye yönetilmiyor, Türkiye savruluyor' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde

s-d6736e19745668952b49a16f2fa7e5693f3a59
''Çikolata kutusunun içinde dolarla rüşvet alacaksın... Hem de üç kez!Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceksin...Allah'ın kelamını "Bakara-makara" diye alaya alacaksın...Sonra bu memlekette liyakatli, ahlaklı insan kalmamış gibi seni "büyükelçi" yapacaklar...Ve sen "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni" temsil edeceksin...Topyekun verdiğimiz milli kurtuluş savaşının şehitleri, gazileri bunu kabul etmez...Adaletten, haktan, hukuktan, liyakatten ve ahlaktan yana olanlar da bunu kabul etmez...Sen asla ve asla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil edemezsin!Senin temsil ettiğin makam “Saray”dır!Sen "Saray"a yakışırsın...''

Eski AB Bakanı Bağış, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ataması ile Çekya büyükelçisi olarak atanmıştı.

Atama Kararı Resmi Gazete'de: Egemen Bağış, Çekya Büyükelçiliği Görevine Getirildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER