Kılıçdaroğlu'ndan EYT'lilere kademeli emeklilik sözü

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğünü ve 8 Eylül 1999’dan sonra sigortalı olanlara kademeli emeklilik getirileceğini paylaştı. Erdursun Twitter hesabından "Az önce Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu ile görüştüm.

Kılıçdaroğlu'ndan EYT'lilere kademeli emeklilik sözü

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğünü ve 8 Eylül 1999’dan sonra sigortalı olanlara kademeli emeklilik getirileceğini paylaştı.

Erdursun Twitter hesabından "Az önce Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kılıçdaroğlu ile görüştüm. 08.09.1999 sonrası sigortalı olanlara KADEMELİ EMEKLİLİK gelecek! EYT’de tüm eksikler giderilecek…" açıklamasını yaptı.

Az önce Cumhurbaşkanı adayı Sayın @kilicdarogluk ile görüştüm. 08.09.1999 sonrası sigortalı olanlara KADEMELİ EMEKLİLİK gelecek! EYT’de tüm eksikler giderilecek…

— Özgür Erdursun (@ozgurerdursun) May 26, 2023

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası Meclis’ten geçti. Buna göre sigorta başlangıç tarihi 8 Eylül 1999 öncesi başlayan kişiler EYT kapsamında emekli olma hakkı elde etti. Ancak söz konusu tarihten sonra sigortası başlayan kişiler emekliliği kıl payı kaçırdıklarını ifade ederek, bu tarihten sonrası için de kademeli emeklilik düzenlemesi istiyor.

Kılıçdaroğlu: Kredi kartı borçlarını üstleneceğiz

 

Kılıçdaroğlu: Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım

 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 1 milyon TL'lik 'montaj' davası

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER