Kılıçdaroğlu röportajı sırasında SADAT reklamı

Uluslararası Savunma Danışmanlık Şirketi’nin (SADAT) CEO’su Melih Tanrıverdi, TV100 yayınında Uğur Dündar'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile röportajı sırasında çıkan tartışmalı reklamı savundu.  Tanrıverdi, bunun planlı bir çalışma olduğunu söyleyerek, 'Etkil.

Kılıçdaroğlu röportajı sırasında SADAT reklamı

Uluslararası Savunma Danışmanlık Şirketi’nin (SADAT) CEO’su Melih Tanrıverdi, TV100 yayınında Uğur Dündar'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile röportajı sırasında çıkan tartışmalı reklamı savundu. 

Tanrıverdi, bunun planlı bir çalışma olduğunu söyleyerek, 'Etkili reklam için Halk TV veya Tele 1 planlıyorduk. Hafta ortası CHP’den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu’nun Dündar’la yapacağı programın cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor… Değil mi Kılıçdaroğlu." ifadelerini kullandı. 

Tanrıverdi, twitter hesabından paylaştığı mesajında "Reklam departmanımız bin 500 TL’lik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş. Tebrik ederim. Aslında ben Halk TV veya Tele 1’e istemiştim fakat Kılıçdaroğlu onların reytingi düşük kaldığı için TV 100’ü tercih etmiş." dedi.

Etkili reklam için @halktvcomtr veya @tele1comtr planlıyorduk.

Hafta ortası CHP'den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu'nun Dündar'la yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık. https://t.co/AGHnMHqHcd

— Melih Tanrıverdi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER