Kılıçdaroğlu, Vakalardaki Tırmanış İçin Erdoğan'ı Suçladı: 'Türkiye Lebalep Hasta!'

Günlük koronavirüs vakalarındaki tırmanış sürerken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren bir paylaşım geldi. Twitter hesabından bugünkü koronavirüs tablosunu paylaşan Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da etiketleyerek "Mill.

Kılıçdaroğlu, Vakalardaki Tırmanış İçin Erdoğan'ı Suçladı: 'Türkiye Lebalep Hasta!'

Günlük koronavirüs vakalarındaki tırmanış sürerken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren bir paylaşım geldi.

s-3462b1f2af052db95506dc852b5f39d5c5927c
Twitter hesabından bugünkü koronavirüs tablosunu paylaşan Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da etiketleyerek "Milletin cebine kastettiğin yetmedi, artık canına da kastediyorsun. Türkiye lebalep hasta!" ifadelerini kullandı. s-32e65027236cde591027ac885d5e12c2b23c18
Salgınla ilgili tedbirlere uyulmadığı gerekçesiyle eleştirilen AKP kongreleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya da sorulmuştu. Koca "Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye fayda sağlamayacağını" belirtip, "Buradan bir ayrıcalık çıkarma hikayesi oluşturmanın doğru olmadığı kanaatindeyim" yanıtını vermişti.

Bugün açıklanan vaka ve ölüm sayıları ise salgının başından bu yana en yüksek sayılar

Koronavirüste Yeni Rekor: Günlük Vaka Sayısı 60 Bine Doğru Gidiyor! Türkiye bir ay öncesinde günlük 12 bin civarında vaka sayısı bildirirken; can kayıpları da ortalama 65 düzeyindeydi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İtalya Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin 'Diktatör' İfadesini Kullandı! - Milli Eğitim Bakanı Yanıtladı: Okullar Yeniden Kapanacak mı? - Kongreye Katılıp Koronavirüsten Ölen AKP'li Siyasetçi "Bizi Melekler Koruyor" Demiş...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER