Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak'ın Manşetini Ti'ye Aldı: 'Bakın Bu da Başka Bir Troll Zekası Ürünü'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi için "Peker'e özendi" manşetini atan ve videolarında Peker'i taklit ettiğini öne süren Yeni Şafak'a Twitter üzerinden yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, İzmir'de HDP binasında Deniz Poyraz'ın öldürüldüğü gün Twitter'dan bir video paylaşmı

Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak'ın Manşetini Ti'ye Aldı: 'Bakın Bu da Başka Bir Troll Zekası Ürünü'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi için "Peker'e özendi" manşetini atan ve videolarında Peker'i taklit ettiğini öne süren Yeni Şafak'a Twitter üzerinden yanıt verdi.

s-247a927416383defd67ec1d88ea20501a8a860
Kılıçdaroğlu, İzmir'de HDP binasında Deniz Poyraz'ın öldürüldüğü gün Twitter'dan bir video paylaşmış ve "Bu ülkenin namuslu savcılarına son kez sesleniyorum..."  demişti.CHP lideri konuşmasında "__İstiyorlar ki bu ülkede hiçbir genç mutlu olmasın, kaçan kaçsın, kalan da ölsün. Kahvaltı ederken Deniz'i öldürdüler sevgili halkım. Katlettiler kızımızı” ifadelerini kullanmış ve savcılara seslenerek "Soruşturma açmaz iseniz daha çok provokasyonla karşı karşıya kalacak ülkemiz. Daha çok Deniz'lerin canına kast edilecek" demişti.

Detaylar

Kılıçdaroğlu: 'Bu Ülkenin Namuslu Savcılarına Son Kez Sesleniyorum...' -

Yeni Şafak, bugün bu manşetle çıktı

s-5df8e81aed66c87dae1c6f118284848ab8ddb1
Yeni Şafak'ın haberinde şu ifadeler yer aldı:"Suç örgütü lideri Sedat Peker’in Youtube’da yayınladığı videolar üzerinden “siyasi mühendislik ve iktidar” hesapları yapan Kılıçdaroğlu artık Peker’e de özenmeye başladı. Peker gibi gece yarısı video yayınlayan Kılıçdaroğlu, savcıları, hükümeti hatta tüm AK Partili vatandaşları tehdit ediyor. İlk videoda, “Bu haramzadelerin sofrasına oturmayı reddedin. Selamı sabahı kesin” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni videosunda savcılara mesaj ve tehdit vardı. “Deniz’i (HDP’li Deniz Poyraz) öldürdüler, katlettiler kızımızı. Namuslu savcılara son çağrımı yapacağım” diyen CHP liderinin ‘son çağrı’ ifadesiyle neyi ima ettiği merak konusu oldu."

Yeni Şafak'tan "Deniz kabuğu ve gemi" vurgusu

s-15e77177aaec13154f4ce61482cda1b9dee248
Habere kanıt olarak kullanılan görsellerHaberin detaylarında ise "Kılıçdaroğlu'nun Peker gibi çektiği her videoda arka fonu ve masadaki objeleri değiştirerek mesaj verdiği" yazıldı."Kılıçdaroğlu, 11 Mayıs’ta paylaştığı videosunda Peker gibi masaya kitaplar koyarak mesaj verdi. Kılıçdaroğlu’nun önceki gece paylaştığı son videosunda arka mekanda ise kitaplık rafında bulunan deniz kabuğu ve gemi yer aldı."

Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak'ın iddiasına "Troll zekası ürünü" diyerek yanıt verdi

s-1734f1fc33a682d11bee348780bc23bef81d63
"Bakın bu da başka bir troll zekası ürünü. Arka fonuna deniz kabuğu yerleştirdi demişler Oysa ben Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyorum; bu da otel odasında yaptığım çekim. Sevgili halkım bugün Antep’teyim. Troll algılarını yemeyin sakın. Sahadayım, halkımlayım."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER