Kızı Kadar Merdivenlerden İtilmişti: Anne Görüntüleri Çekenden Davacı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, beğendiği ayakkabıyı almadığı için kızı göre merdivenlerden itildiği iddiasıyla sosyal medyada yayınlanan görüntüdeki, anneye polis ulaştı.

Kızı Kadar Merdivenlerden İtilmişti: Anne Görüntüleri Çekenden Davacı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, beğendiği ayakkabıyı almadığı için kızı göre merdivenlerden itildiği iddiasıyla sosyal medyada yayınlanan görüntüdeki, anneye polis ulaştı. Kızından şikayetçi olmayan anne, görüntüleri çekip, sosyal medyada paylaşan kişiden şikayetçi oldu.

s-3e82d8861b5f3ea0b8ca2e8d9edc92ad274d74
Çorlu'nun Omurtak Caddesi üzerindeki mağazada geçen çarşamba günü çekilen görünüm, sosyal medyada yayınlanınca büyük tepki topladı. Bir kızın, fiyatı yüksek olduğu gerekçesiyle istediği ayakkabıyı almayan annesini merdivenlerden iterek düşürdüğü bahis edilen gösterme üzerine polis, anne-kızı bulmak için egzersiz başlattı

Kızından davacı olmadı

Kızından davacı olmadıKızından davacı olmadı Çorlu İlçe Güvenlik Müdürlüğü ekipleri, mağazada çalışanların bilgisine başvurdu. Yapılan araştırmalar sonunda da annenin N.Ş. kızının da 16 yaşındaki P.D. olduğu belirlendi. Polis, annenin ifadesini aldı. Kızından şikayetçi olmayan N.Ş., görüntüyü çekip, sosyal medyada paylaşandan şikayetçi oldu.

Anne ifadesinde yaşananları şöyle anlattı:

s-961f8e517d0aedb43c8550a9341bb8d2ccaa03
"Kızımla birlikte mağazaya geldik. Kızım ayakkabılara baktı, beğendiği bir ayakkabının fiyatı yüksekti.  'Kızım bu fiyatı yüksek almayalım' dedim. Ancak sonra benden para istedi. Ben de üzülmesin diye, yanında çıktığım sırada beni çekiştirme başladı, dengemi kaybettim ve merdivenlerden düştüm. giderken herkes kızıma bağırıyordu. Kızım sakinleşti ve mağazadan çıktık. Kızımdan davacı değilim. Bu görüntüyü çeken ve sosyal medyaya yayan kişiden davacıyım. O da benden özür diledi lakin ben ve kızım çok üzüldük."

Yaşı küçük olan kızın ifadesinin, soruşturmayı yürüten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınacağı öğrenildi.

Yaşı minik olan kızın ifadesinin, soruşturmayı yürüten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınacağı öğrenildi.Yaşı küçük olan kızın ifadesinin, soruşturmayı yürüten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınacağı öğrenildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER