Kızı Saldırıya Uğrayan Baba: '15 Yıldır Oy Verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, Bu Sizin Eseriniz'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Afganistan uyruklu A.M.'nin (20) cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı direnince de başını taşla ezdiği 17 yaşındaki Ayşegül'ün babası Metin Aydın, "15 yıldır oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin eseriniz.

Kızı Saldırıya Uğrayan Baba: '15 Yıldır Oy Verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, Bu Sizin Eseriniz'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Afganistan uyruklu A.M.'nin (20) cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı direnince de başını taşla ezdiği 17 yaşındaki Ayşegül'ün babası Metin Aydın, "15 yıldır oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin eseriniz. Siz ve çocuklarınız çok güzel korunuyor. Mültecilerin esiri altında kaldık biz" dedi.

s-c887f6a41a98db4d2b6ec73850fcd57cc4115d
Gebze'nin Pelitli Mahallesi'nde, yaşanan olaya ilişkin vatandaşla bir araya gelerek protesto gösterisi düzenledi. Mahalleli, olayın gerçekleştiği alana kadar yürürken, baba Metin Aydın açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Metin Aydın, "15 yıldır oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin eseriniz. Siz ve çocuklarınız çok güzel korunuyor. Biz çocuğumuzu okula, bakkala gönderemiyoruz. Ama işte bir gün unuttuk, bize bedelini ağır ödettiler" şeklinde konuştu.

60f3c73b3b9e49c41652255c.jpg

Kendisine sessiz kalması için para teklif edildiğini söyleyen Metin Aydın, "Sen bana değil 3-5 milyon, 2-3 trilyonu şu masaya koysan ben namusumu satacak adam mıyım? Benim çocuğum 2 saat direnmiş, bu ne ahlaksızlık!" dedi.

Yaşananlar için

Cinsel İstismara Direnirken Ağır Yaralanan Genç Kız Yaşam Savaşı Veriyor
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER