Kızına Cinsel Tacizde Bulunduğu İddiasıyla Gözaltına Alınan Baba Hastaneden Firar Etti...

Antalya'nın Serik ilçesinde intihar girişiminde bulunan 15 yaşındaki M.B.'nin, babası İ.B.'nin cinsel istismarına uğradığı iddia edildi.

Kızına Cinsel Tacizde Bulunduğu İddiasıyla Gözaltına Alınan Baba Hastaneden Firar Etti...

Antalya'nın Serik ilçesinde intihar girişiminde bulunan 15 yaşındaki M.B.'nin, babası İ.B.'nin cinsel istismarına uğradığı iddia edildi. Gözaltına alınan İ.B., "Rahatsızlandım" diyerek götürüldüğü hastaneden firar etti.

s-e30dd3db1c32e656ac30701d4ae53aaf889fc8
Serik'te 2 Temmuz günü M.B. adlı kız çocuğu intihar girişiminde bulundu. Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen M.B. tedaviye alındı.Kızının arkadaşı, M.B.'nin, defalarca babasının cinsel istismarına uğradığını ve bunalıma girerek intihar girişiminde bulunduğunu anlatması üzerine anne Fatma T., avukatı aracılığıyla Ekim 2020’de boşandığı İ.B. hakkında suç duyurusunda bulundu.Velayeti mahkeme kararıyla annesine verilen M.B., pedagog eşliğinde verdiği ifadede, 2020 yılı Aralık ayında babası İ.B. ile Kumluca'ya gittiklerini ve ilk defa burada babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Hakkında yakalama kararı çıkarılan İ.B., bir gün sonra polis tarafından gözaltına alındı. İ.B. gözaltındayken rahatsızlandığını söyleyince tedavi için götürüldüğü hastaneden kaçtı.

s-4a307df2e356ab04afeb596591767b422fd53d
Polis, İ.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.Fatma T.’nin avukatı Yasin Sarı, 15 yaşındaki M.B.'nin korktuğu ve tehdit edildiği için durumu annesine anlatamadığını belirterek, "Durumu öğrenen abi eve geldiği zaman kardeşine 'böyle bir durum mu var, gerçek mi bu olay, şimdiye kadar böyle bir şey vardı da neden bildirmedin' diyerek kardeşine biraz kızmış. Abi durumun aslını araştırmaya çalışmış. Kızımız psikolojik olarak olayın vermiş olduğu stres ve sıkıntıdan bunalmış bir şekilde, ağabeyinin de yaklaşımlarından etkilenerek intihar teşebbüsünde bulunmuş. Belli bir miktar hapı atmış, ambulans ile hastaneye kaldırılmış" diye konuştu.

'Aileye zarar vermesinden endişe ediyoruz...'

s-6fd08a2ff9ab45bf983c6829b2d1f7ef74a68f
Firari İ.B.’nin aileye zarar vermesinden endişe ettiklerini belirten Avukat Yasin Sarı, "Kız çocuğumuz şu anda geceleri uykusundan ağlayarak uyanıp kabuslar görmektedir. Hatta annesine 'rüyamda babamı gördüm beni öldürüyordu, çok korkuyorum' demiştir. Şu an ailenin psikolojisi bitmiş durumdadır. Evin önünde emniyet ekiplerince koruma tedbirleri alınmış, ancak aile şu anda evde hapis pozisyonunda yaşamaktadır. Bir an önce şahsın yakalanmasını istemekte. Çekilen sıkıntılar normal bir sıkıntı değil. Şahıs yakalanmadığı için de daha çok sıkıntı çekiliyor. Aile devlet büyüklerinden yardım beklediklerini söylüyor." ifadelerini kullandı.Anne Fatma T. ise telefonla yaptığı açıklamada, "Bu nasıl bir insanmış ben anlamamışım. 17 sene sürekli kavga ettik, dayak yedik. Ben bu çocuklarım için dayak yedim zaten. Ben böyle bir şey olacağını bilseydim asla kızımı göndermezdim. Yıkılmış vaziyetteyiz, bir türlü toparlayamıyoruz kendimizi" diye konuştu. Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'İsraf' Yanıtı: 'Dünyayı Tarifeli Uçakla mı Gezeceksin?' - Akbank'ta Dünya Tarihine Geçen Sistem Krizi: Yaşanan Kesintinin Detayları Ortaya Çıktı - Yetim Çocuklara Özel Oda Kuran Kaymakamlığın Kocaman Harflerle Duvarlara Yazdığı Skandal Söz ve Tepkiler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER