Kocasını ve 2 Çocuğunu Bırakıp Kocasının En Yakın Arkadaşıyla Kaçan ve Ondan da Hamile Olduğunu Söyleyen Kadın

2 çocuğunu bırakıp kocasının arkadaşı ile kaçan kadın Esra Erol'a damga vurdu...

Kocasını ve 2 Çocuğunu Bırakıp Kocasının En Yakın Arkadaşıyla Kaçan ve Ondan da Hamile Olduğunu Söyleyen Kadın

2 çocuğunu bırakıp kocasının arkadaşı ile kaçan kadın Esra Erol'a damga vurdu...

Sosyal medyadan tanıştığı Büşra isimli bir kadınla evlenen Aytaç, Esra Erol'a başvurdu. Başvurma nedeni ise eşinin en yakın arkadaşı ile kaçması...

s-b44b9626548bf37e5c28cecce034d80e8666b0

Esra Erol’dan yardım isteyen Aytaç, eşinin en yakın arkadaşı olan Mustafa'dan 2-3 aylık hamile olduğu da sözlerine ekledi.

s-c2ab37f168b02c050cc65f3041f032a1ba61e1

Mustafa Çelen isimli arkadaşı ile eşinin kaçtığını dile getiren Aytaç, eşiyle beraberken de çok problem yaşadığını, eşinin telefon istediğinde alacak durumu olmadığını söylediğinde intihara kalkıştığını da belirtti:

Mustafa Çelen isimli arkadaşı ile eşinin kaçtığını dile getiren Aytaç, eşiyle beraberken de çok problem yaşadığını, eşinin telefon istediğinde alacak durumu olmadığını söylediğinde intihara kalkıştığını da belirtti: Mustafa Çelen isimli arkadaşı ile eşinin kaçtığını dile getiren Aytaç, eşiyle beraberken de çok problem yaşadığını, eşinin telefon istediğinde alacak durumu olmadığını söylediğinde intihara kalkıştığını da belirtti: 6036d83841d7275e30d67980.jpg

Esra Erol'da yayına bağlanan Mustafa'nın Büşra'nın kendisinden hamile olduğunu ve gelecekteki eşi olduğunu belirtmesi ile de bir ara tansiyon yükseldi:

Esra Erol'da yayına bağlanan Mustafa'nın Büşra'nın kendisinden hamile olduğunu ve gelecekteki eşi olduğunu belirtmesi ile de bir ara tansiyon yükseldi: Esra Erol'da yayına bağlanan Mustafa'nın Büşra'nın kendisinden hamile olduğunu ve gelecekteki eşi olduğunu belirtmesi ile de bir ara tansiyon yükseldi:

Programın 24 Şubat'taki bölümünde ise yayına Büşra katıldı. Kendisinin Mustafa ile dini nikah kıydığını ve ondan hamile olduğunu doğruladı:

Programın 24 Şubat'taki bölümünde ise yayına Büşra katıldı. Kendisinin Mustafa ile dini nikah kıydığını ve ondan hamile olduğunu doğruladı: Programın 24 Şubat'taki bölümünde ise yayına Büşra katıldı. Kendisinin Mustafa ile dini nikah kıydığını ve ondan hamile olduğunu doğruladı:
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER