Korku Dolu Anları Anlattı: ‘Yüzüme Attığı Sıvı Kapı Boyasını Bile Eritmiş’

‘Su saatine bakacağız abla' diyerek kandırmıştı Olay 19 Haziran’da Konya’da meydana gelmişti.

Korku Dolu Anları Anlattı: ‘Yüzüme Attığı Sıvı Kapı Boyasını Bile Eritmiş’

‘Su saatine bakacağız abla' diyerek kandırmıştı

Olay 19 Haziran’da Konya’da meydana gelmişti. Sabit Türk, ‘Su saatine bakacağız abla' diyerek kapıyı açtırmış ve talihsiz kadının yüzüne ve vücuduna kimyasal madde atmıştı.Olay sonrası otomobiliyle kaçan Türk, İzmir'deki birliğine dönerken, Ilgın ilçesinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Türk, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten yaralama' suçundan tutuklanmıştı.

‘Hala acı çekmeye devam ediyorum’

Deri nakliyle birlikte 4 kez ameliyat olan ve yanık ünitesinde tedavisi devam eden Merve Küçüktekin, hala acı çektiğini belirtti. Eski sağlığına kavuşmak istediğini ifade eden Küçüktekin, 'Vücudumda ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşmuş. Hala da acı çekmeye devam ediyorum. En ağır cezayı almasını istiyorum. Çok zor günler geçiriyorum. Hem fiziksel hem de ruhen kötü durumdayım. 4 kez ameliyat geçirdim. 3 kez kazıma işlemi, bir de deri nakli oldum. Psikolojik olarak şu an iyi değilim. Bunu nasıl atlatırım hiç bilmiyorum' dedi.

‘Yarım saat kapı çaldı’

''Sürekli barışmak istiyordu. Bu nedenden dolayı tehditlerde bulunuyordu. Son dönemlerde bunlar biraz daha arttı. Ölümle tehdit etmeye başladı. Hayatımı mahvedeceğini söyledi. Ben de bunun üzerine olaydan 3 gün öncesinde koruma kararı için başvurdum. Daha sonrasında olay günü işten geldim. Yarım saat sonra biri, ısrarla kapımı çaldı. 'Kim o' diye seslendim. Ses vermedi. Daha sonra tekrar seslendiğimde 'Su saatine bakacağız abla' dedi. Ben de '1 saniye' dedim. Su saatini açtım. Daha sonrasında da kapıyı açtım. Kapıyı açmamla yüzüme sıvıyı fırlatması bir oldu. O anda acı hissettim. Yürüdüm, kollarım yandı. Bir süre sonra çığlık attım ve komşular 112'yi çağırdı' diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER