Korona'ya Yakalanıp Günlerce Yoğun Bakımda Yatan Adam Şimdi Balkonda: 'Kızım, Kızım! Lütfen Mesafeli Yürüyün'

Kocaeli’de koronavirüse yakalanarak bilinci kapalı bir şekilde 11 gün yoğun bakımda kalan ve hastalığı yenerek taburcu olan 58 yaşındaki Mahmut Eryiğit, sokakta tedbirsiz gezenleri, yaşadığı zorlukları balkonundan anlatarak uyarıyor. Korona'ya Yakalanıp Günlerce Yoğun Bakım.

Korona'ya Yakalanıp Günlerce Yoğun Bakımda Yatan Adam Şimdi Balkonda: 'Kızım, Kızım! Lütfen Mesafeli Yürüyün'

Kocaeli’de koronavirüse yakalanarak bilinci kapalı bir şekilde 11 gün yoğun bakımda kalan ve hastalığı yenerek taburcu olan 58 yaşındaki Mahmut Eryiğit, sokakta tedbirsiz gezenleri, yaşadığı zorlukları balkonundan anlatarak uyarıyor.

Korona'ya Yakalanıp Günlerce Yoğun Bakımda Yatan Adam Şimdi Balkonda: 'Kızım, Kızım! Lütfen Mesafeli Yürüyün'Korona'ya Yakalanıp Günlerce Yoğun Bakımda Yatan Adam Şimdi Balkonda: 'Kızım, Kızım! Lütfen Mesafeli Yürüyün' Tedavisinin ardından taburcu olarak istirahat ettiği evinin balkonunda ve bahçesinde zaman geçiren Eryiğit, halkın koronavirüse karşı bilinçlendirilmesi için kendisini gönüllü ilan etti ve yoldan geçen vatandaşları kurallara uymaya çağırmaya başladı. Eryiğit yoğun bakımda yaşadıklarını ise şu sözlerle anlattı: “Oraları bilseniz inanın başınızı pencereden dışarı çıkarmazsınız. Allah’ım ben bir daha çoluğumu, çocuğumu görebilecek miyim? dedim.Artık dağlarda insanların olmadığı yerde gezeceğini söyleyen Eryiğit, "Sevdiklerime de en az 500 metreden el sallayacağım” dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kısıtlama İhlali Cezasına Tepki: 'Ben de Boş Adam Değilim, Bu Cezayı Bozdururum' - Kadir Şeker'in Kurtarmaya Çalıştığı Kadın 'İmam Nikahlı Eşiyle' Eroin Baskınında Yakalandı - Yeni Kısıtlamalar İçin Karar Günü: Sokağa Çıkma Yasağına Hafta İçi de Dahil Edilebilir
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER