Koronavirüsü yenip taburcu olmuştu! Gelen fatura isyan ettirdi: Keşke kurtulmasaydım

Koronavirüs nedeniyle 62 gün boyunca hastanede kalan ve sağlığına kavuşan 70 yaşındaki Michael Flor, hiç beklemediği bir fatura ile aleyhinde karşıya kaldı. Lokal basına konuşan Flor, "Evde dinlenme sürecindeyim lakin kaldığım hastanenin faturasını görür görmez kalbim duraca.

Koronavirüsü yenip taburcu olmuştu! Gelen fatura isyan ettirdi: Keşke kurtulmasaydım

Koronavirüs nedeniyle 62 gün boyunca hastanede kalan ve sağlığına kavuşan 70 yaşındaki Michael Flor, hiç beklemediği bir fatura ile aleyhinde karşıya kaldı.

Lokal basına konuşan Flor, "Evde dinlenme sürecindeyim lakin kaldığım hastanenin faturasını görür görmez kalbim duracak gibi oldu" dedi.

Flor'un birincil gördüğü anda, "Değil bundan böyle" dediği fatura tam 1 milyon 122 bin 501 bin 4 centlikti.

"BENİ BURADAN ÇIKARMALISIN"

Flor'un Issaquah'taki Swedish Medical Center'da 62 gün boyunca kaldığı belirtilirken, hastanede geçirdiği sürenin büyük bir bölümünde bilincinin kapalı olduğu belirtildi.

Seattle basını, Flor'un kendine geldiği günlerde eşi Elisa Del Rosario'ya, "Beni buradan çıkarmalısın, bunu karşılayamayız" dediğini de aktardı.

FATURANIN DETAYLARI

Faturanın detayları da milletlerarası kamuoyunda yankı uyandırdı. Belgelerde yoğun bakımda kalmanın günlük bedeli 9.736 dolar olarak açıklanırken, Flor'un 42 gün kaldığı ve bu sebeple sadece bu giderinin 408 bin dolar olduğu açıklandı.

Mekanik oksijen cihazına 29 gün ast kalan Flor'un bu sebeple jurnal 2.835 dolardan toplamda 82.215 dolar ödemesi istendi.

"HAYATTA KALDIĞIM İÇİN SUÇLULUK DUYUYORUM"

İki gün boyunca kalbi duran, ciğerleri ve böbrekleri iflas eden Flor, ölümle adeta pençeleşmişti. Taburcu olması hastanede büyük gösterilerle kutlanan Flor, "Hayatta kaldığım için suçluluk duyuyorum. Neden ben kurtuldum, niçin ben bunları yargı ediyorum" yorumunu yaptı.

Koronavirüsü yenip taburcu olmuştu! Gelen fatura isyan ettirdi: Keşke kurtulmasaydım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER