Kürşat Ayvatoğlu, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı: '25 Yaşında Bir İnsan Hata Yapabilir'

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri basına sızan ve ev hapsi cezası alan eski AKP Genel Merkezi çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, canlı yayında Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı. Ayvatoğlu, yayın sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diled.

Kürşat Ayvatoğlu, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı: '25 Yaşında Bir İnsan Hata Yapabilir'

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri basına sızan ve ev hapsi cezası alan eski AKP Genel Merkezi çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, canlı yayında Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı. 

Ayvatoğlu, yayın sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi ve "Böyle bir durumla Cumhurbaşkanımızın karşısına çıktığım için özür dilerim" dedi.

s-71b8ae5fd856c997cb2152d08dbac0ffe09698
DW Türkçe'nin canlı yayınında Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtlayan Ayvatoğlu, araç alım satımıyla gelir elde ettiğini savundu. Araçta uyuşturucu içildiğini doğrulayan Ayvatoğlu, AKP içinde sadece büro çalışanı olduğunu, Hamza Dağ'a da yakın olmadığını söyledi.Yılda bir hafta tatil yaptığını söyleyen Ayvatoğlu, çok hırslı oluğunu her sabah 07:00'de kalkarak çok çalıştığını kaydetti. Ayvatoğlu, babasından kalan tazminat ve bir arsadan elde ettiği gelirle işlerini büyüttüğünü ayrıca ortakları bulunduğunu söyledi. Araç alım satış işinden aylık 30 binden fazla gelir elde ettiğini kaydeden Ayvatoğlu, AKP'den aldığı sembolik ücreti yardım işlerinde kullandığını öne sürdü.

Neden “pudra şekeri” dedi?

s-425a26b665be22d1032f9c18de5c181e3ed929
Ayvatoğlu, görüntüleri paylaşanların çocukluk arkadaşları olduğunu ve aralarında alacak verecek yüzünden sorun oluğunu da kaydetti.Ayvatoğlu, ilk ifadesinde söylediği “pudra şekeri” sözüne ilişkin, “Partiyi üzmemek adına aklıma ilk geleni söyledim” dedi.Madde bağımlısı olmadığını ve tedaviye ihtiyaç duymadığını ifade eden Ayvatoğlu, "25 yaşında bir insan hata yapabilir" dedi. Ayvatoğlu, Hamza Dağ, ve Süleyman Soylu'dan da özür dileyerek sözlerini tamamladı.

Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz

Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz 6065f68ff3e079e945501cb0.jpg

Ayvatoğlu, geçtiğimiz günlerde ev hapsine alınmıştı.

Uyuşturucu Kullanırken Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıkan Kürşat Ayvatoğlu'na Ev Hapsi Cezası - Telefonunda Yeni Görüntülere Ulaşıldı! Kürşat Ayvatoğlu'nun İkinci İfadesi Ortaya Çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER