Leyla ile Mecnun'da Hırsız Yavuz'un Paket Olma Sahnesi Gerçek Oldu: Elinde Televizyonla Polise Yakalandı

İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi.

Leyla ile Mecnun'da Hırsız Yavuz'un Paket Olma Sahnesi Gerçek Oldu: Elinde Televizyonla Polise Yakalandı

İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların uyarıldığı ve GBT’lerinin sorgulandığı denetimde, kurallara uymayanlara idari para cezası uygulandı. Denetimler esnasında kucağında çalıntı bir televizyonla giden kişi, polisin dikkati sonucu yakalandı.

Leyla ile Mecnun'da Hırsız Yavuz'un Paket Olma Sahnesi Gerçek Oldu: Elinde Televizyonla Polise YakalandıLeyla ile Mecnun'da Hırsız Yavuz'un Paket Olma Sahnesi Gerçek Oldu: Elinde Televizyonla Polise Yakalandı İlçe genelinde devam eden denetimlerde Beyoğlu polisi, kucağına aldığı televizyonla giden yabancı uyruklu bir kişiyi durdurdu. Polisin televizyonu nereden aldığını sorması üzerine cevap veren kişi, "Tamirden getiriyorum" dedi ve polis ekiplerinin televizyonunun belgelerini sorması üzerine gösteremedi.Cadde üzerindeki bir iş yerinden televizyonu aldığını söyledi. Adrese giden polis ekipler, iş yerinin ruhsatsız olduğunu televizyonun ise çalıntı olduğunu tespit etti. Bunun üzerine ruhsatsız işyeri açan kişiye işlem yapıldı. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde denetimleri sıklaştırması sonucu sokak ve caddelerin geçtiğimiz haftalara kıyasla boş olduğu görüldü. NASA'dan Çarpıcı Görüntüler: Mars Helikopteri En Hızlı Uçuşunu Yaptı - Rusya, Sputnik V’nin Türkiye’de Üretimi İçin Anlaşma Yaptı - 'Tam Kapanma' Beklenen Kabine Öncesi AVM'lerden 'Muafiyet' Çağrısı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER