Lise Öğretmeninin CHP'li Öğrencilerinin Notunu Kırdığı İddiası Ortalığı Karıştırdı: Öğrencisi Şaka Yapmış

Dün, öğretmen Osman Bayrak'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından "Bugün CHP’li öğrencilerimin notundan kırdım" şeklinde bir paylaşım yapılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek amacı taşıdığı belirtilen bu yaptırım sosyal medyada olay oldu.

Lise Öğretmeninin CHP'li Öğrencilerinin Notunu Kırdığı İddiası Ortalığı Karıştırdı: Öğrencisi Şaka Yapmış

Dün, öğretmen Osman Bayrak'a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabından "Bugün CHP’li öğrencilerimin notundan kırdım" şeklinde bir paylaşım yapılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermek amacı taşıdığı belirtilen bu yaptırım sosyal medyada olay oldu. Yaşanan olay, muhalefet başta olmak üzere toplumun çeşitli kesimlerinden tepki gördü.

Olayın detaylarını size burada aktarmıştık;

CHP'li Öğrencilerinin Notundan Kırdığını Söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek Veren Öğretmen Gündemde!
Twitter'da Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi ... 906 26 Kasım, 15:30

Olayın üzerine harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, incelemesinde söz konusu paylaşımı öğretmen Bayrak'ın atmadığını tespit etti.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü de peş peşe yayımladığı basın açıklamalarında Bayrak'ın hesabının hacklendiğini ve attığı iddia paylaşımın montajla oluşturularak önce WhatsApp'ta sonra da sosyal medyada yayıldığını ifade etti.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, söz konusu paylaşımı yapan şahsın tespit edildiğini de açıkladı.

Olay yaratan paylaşımı Bayrak'ın öğrencisi S.Ç'nin yaptığı tespit edildi. Genç öğrenci, WhatsApp grubunda 'şaka amaçlı' yaptığını söylediği paylaşım için özür diledi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bakanlıktan Müslüme'yle İlgili Haberlere Erişim Yasağı Talebi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonr... 0 27 Kasım, 10:27 Vergi, Harç, Prim ve Ceza Ödemelerinde Yeniden Değerleme Oranı Yüzde 36.20 Oldu
Halk Günden Güne Fakirleşirken Son Zamanlarda Yaptıkları Açıklamalarla Sabırları Zorlayan AKP'liler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER