Lokantacı Motorunu Çalan Hırsıza Sosyal Medyadan Seslendi: 'Şu Zor Günümde Bari Çalmasaydın'

Balıkesir'de bir lokantacı, paket servisi yaptığı motosikleti çalınınca sosyal medyadan hırsıza mesaj yazdı: Ey hırsız, şu zor günümde bari çalmasaydın! Benim elim ayağımdı o motor.

Lokantacı Motorunu Çalan Hırsıza Sosyal Medyadan Seslendi: 'Şu Zor Günümde Bari Çalmasaydın'

Balıkesir'de bir lokantacı, paket servisi yaptığı motosikleti çalınınca sosyal medyadan hırsıza mesaj yazdı: Ey hırsız, şu zor günümde bari çalmasaydın! Benim elim ayağımdı o motor. Motoru getir. Şikâyetçi olmayacağım. Söz, işimi de düzeltince sana hediye edeceğim.

s-b7e656c16093ff8fb6b1f83c9653c732c156fc
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde döner lokantası çalıştıran 57 yaşındaki Adem Teslim’in paket servisi için satın aldığı motosikleti henüz plaka takılmadan çalındı.

Plaka olmadığından işlem yapılamadı

s-4e0960fe447c501fe20dbdbda08eee0d28ebd7
Polise giden Teslim, plaka olmadığı için işlem yapılamayacağının anlatılması üzerine çaresiz kaldı. İş yerinde çalışan dört kişinin ekmeğini bu motorla kazandıklarını anlatan Adem Teslim, hırsızın motoru geri getirmesi hâlinde şikâyetçi olmayacağını ve işini düzeltince de motoru hırsıza hediye edeceğini söyledi

'Belki hırsızı insafa getirir diye mesaj yazdım'

'Belki hırsızı insafa getirir diye mesaj yazdım''Belki hırsızı insafa getirir diye mesaj yazdım' Hırsıza sosyal medya üzerinden seslenen Teslim, hırsızın belki insafa geleceğini düşündüğünü belirterek şöyle konuştu:
"Ben Burhaniye de esnaflık yapıyorum. Dönerci dükkânım var. Pandemiden dolayı yasaklar gelince motor almak zorunda kaldık. Motorla servis yaparken, gündüz servis yapan elaman akşam evine motorla gidiyordu. Sabah işe gelirken de motorla geliyordu. Evinin bodrumundan camı kırıp çalmışlar. Polis, motorun plakası olmadığı için işlem yapılamayacağını söyledi. Onlardan bir netice alamadık. Ben üzüldüm bu işe. Belki hırsızı insafa getirir diye mesaj yazdım."
Suçüstü Yakalandı! Uyuşturucu Satışında 'Gel-Al' İndirimi Yapan Torbacı - Sanık Yine Tutuksuz Yargılanıyor: Engelli Çocuk Cinsel İstismar Girişiminden Tekme Atarak Kurtuldu - Eşi Hayatını Mahvetmişti: Yüz Nakli Olan Kadın Basının Karşısına Çıktı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER