Maçka Parkı’nda Doktorun Boğazını Kesen Saldırgan Adli Kontrolle Serbest

İstanbul’un Şişli ilçesindeki Maçka Parkı’nda doktor Süleyman Dönmezler’i iki meslektaşının yanında elindeki içki şişesiyle boğazından ağır yaralayan Emrah Danışman, bir yıl tutuklu kalmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul 38’inci A.

Maçka Parkı’nda Doktorun Boğazını Kesen Saldırgan Adli Kontrolle Serbest

İstanbul’un Şişli ilçesindeki Maçka Parkı’nda doktor Süleyman Dönmezler’i iki meslektaşının yanında elindeki içki şişesiyle boğazından ağır yaralayan Emrah Danışman, bir yıl tutuklu kalmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

s-d9a3df2515037a69c5bab26bfdbdfe00055133
İstanbul 38’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada sanığın avukatı müştekinin müvekkiline hakaret ettiğini, sanığın ağır tahrik altında hareket ettiğini, eylemin yaralamaya yönelik değil korkutma amaçlı olduğunu savunup tahliye istedi.Mevcut delil durumu ve tutuklukta geçirilen süreyi dikkate alan mahkeme heyeti, sanığı ‘yurt dışına çıkış yasağı’ ve ‘haftada bir gün karakolda imza vermek’ şartıyla serbest bıraktı. Danışman’ın kasten yaralama suçundan daha önce beş kaydı daha bulunuyor.

15 yıla kadar hapis isteniyor

s-f9d390322ae1d205bbf417cd5e1ec3ad977bdf
İddianamede, bir hastanenin psikiyatri bölümünde asistanlık yapan Süleyman Dönmezler’in iki meslektaşıyla parkın kapısına yürüdüğü sırada Emrah Danışman’la laf atma yüzünden tartıştığı, Danışman’ın elindeki içki şişesini kırarak Dönmezler’in boğazını kestiği anlatılıyor.İddianamede sanık Danışman hakkında, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan dokuz yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Necmettin Erbakan Üniversitesi Profesörüne Tacizden Soruşturma, Şantajdan Dava - Asıl Mesleği Din Kültürü Öğretmenliği Olan Veyis Ateş'le İlgili Akılları Yakan Çok İlginç Detaylar - Kılıçdaroğlu'ndan A Haber'e Tepki: 'Tatsız Aşa Tuz Neylesin, Akılsız Başa Söz Neylesin'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER