Maduro canlı yayında telefon numarasını paylaştı: Beni gruplarınıza ekleyin

Maduro, yayınladığı video mesajda "Venezuela, 04262168871 numarası ile WhatsApp ve Telegram'daki fikir savaşına katılıyorum.

Maduro canlı yayında telefon numarasını paylaştı: Beni gruplarınıza ekleyin

Maduro, yayınladığı video mesajda "Venezuela, 04262168871 numarası ile WhatsApp ve Telegram'daki fikir savaşına katılıyorum. Beni tüm gruplarınıza dahil edin ve birlikte Venezuela gerçeğini savunmak için savaşalım" ifadelerini kullandı.

PROFİLİNDE KENDİ FOTOĞRAFI VAR

Maduro'nun paylaştığı numaranın WhatsApp ile Telegram profillerinde de başkanın kendi fotoğrafının ve 'Venezuela Devlet Başkanı' ifadelerinin yer aldığı görüldü.

"BENİ BİNLERCE GRUPA DAHİL ETTİLER"

Maduro ayrıca, resmi Telegram kanalından yaptığı paylaşımda da "Duyarlılık muazzam oldu, beni binlerce gruba dahil ettiler" ifadesiyle kendisine gönderilen mesajların videosunu paylaştı.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Koronaya rağmen taşlar yerine oturuyor! Türkiye ekonomisinden sevindiren haberKoronaya rağmen taşlar yerine oturuyor! Türkiye ekonomisinden sevindiren haberBir normalleşme adımı daha! BDDK'dan TL için yeni hamleBir normalleşme adımı daha! BDDK'dan TL için yeni hamleBal kabağı ile spor yapan fenomenin iç çamaşırı koptuBal kabağı ile spor yapan fenomenin iç çamaşırı koptuMaduro canlı yayında telefon numarasını paylaştı: Beni gruplarınıza ekleyin
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER