Mağaza Çalışanını Tokatlayan Büyükelçi Eşi, Diplomatik Dokunulmazlığa Sığındı

Belçika’nın Güney Kore büyükelçisinin eşi, bir mağazanın çalışanına tokat attı; yargılanmaktan kurtulmak için de diplomatik dokunulmazlığa sığındı. Büyükelçi Peter Lescouhier’in eşi Şiang Şueki 9 Nisan’da başkent Seul’deki bir mağazada kıyafet denedi.

Mağaza Çalışanını Tokatlayan Büyükelçi Eşi, Diplomatik Dokunulmazlığa Sığındı

Belçika’nın Güney Kore büyükelçisinin eşi, bir mağazanın çalışanına tokat attı; yargılanmaktan kurtulmak için de diplomatik dokunulmazlığa sığındı.

s-0a180f419d5e2ce1c830d662cf98062d8bf85d
Büyükelçi Peter Lescouhier’in eşi Şiang Şueki 9 Nisan’da başkent Seul’deki bir mağazada kıyafet denedi. Bir saat orada kaldıktan sonra ayrılan Şueki’nin peşine düşen bir mağaza çalışanı, üzerindeki kıyafetler de aynı mağazanın ürünü olduğu için ‘fiyatını ödemeden alıp çıktığı bir şey olmasın’ diye kontrol etmek istediğini söyledi.Kendisinin hırsızlık yaptığından şüphelenen mağaza çalışanını öfkelenen Şueki onu kovalamaya başladı. Şueki’nin, mağazaya dönen çalışana arkadaşlarının mani olmaya çalışmasına rağmen vurduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.Büyükelçi, eşinin davranış biçiminin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak özür diledi. 6 Mayıs’ta mağaza çalışanına fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle polis tarafından ifadesi alınan Şueki yargıdan kaçmak için çareyi diplomatik dokunulmazlığa sığınmakta buldu. ABD'de Suçsuz Yere 31 Yıl Hapis Yatan İki Siyahi Vatandaşa 84 Milyon Dolar Tazminat - Kurt Cobain'in Saç Telleri 14 Bin Dolara Satıldı - Şanlıurfa İlk Sırada! Doğum Hızı 2001'den Bu Yana En Düşük Seviyede
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER