Manavgat'taki Yangında Orman Memurları ile Tartışıp Havaya Ateş Açan Şarkıcı Yusuf Güney Gözaltında

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çardak Mahallesi Balamut mevkisinde dün gece yangın söndürme işlemleri sırasında orman memurları ile tartışan şarkıcı Yusuf Güney gözaltına alındı.

Manavgat'taki Yangında Orman Memurları ile Tartışıp Havaya Ateş Açan Şarkıcı Yusuf Güney Gözaltında

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çardak Mahallesi Balamut mevkisinde dün gece yangın söndürme işlemleri sırasında orman memurları ile tartışan şarkıcı Yusuf Güney gözaltına alındı. İstediği yerlere müdahale etmedikleri gerekçesiyle memurlarla kavga eden Güney'in tabancasıyla havaya bir kaç el ateş ettiği belirtildi.

s-8092ecf35131067b3151a85c97e07c5f211a63
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl Mahallesi'nde 31 Temmuz 2008 tarihinde çıkan ve 5 gün sonra kontrol altına alınabilen Taşağıl orman yangını, Türkiye'nin en büyük orman yangını olarak tarihe geçmişti.Manavgat ve Serik ilçeleri sınırlarında 16 bin hektar ormanlık alanın kül olduğu yangında yüz binlerce ağaç ve canlı yok olmuştu. 13 yıl sonra yine bölgede yangın, tehdit unsuru oldu.Taşağıl Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında bulunan Kızıldağ Mahallesi, Taşağıl'ın kuzeyinde kalıyor. 13 yıl önce yanmayan bu noktalar ise 7 gündür süren yangınla tamamen küle dönmek üzere. Ekiplerin hem havadan hem de karadan müdahalesi sürüyor. Yangın söndürme uçakları ve helikopterleri alevlere sürekli su taşıyarak büyümesini engellemeye çalışıyor. Yangının Kızıldağ'ı aşması halinde bölgedeki yerleşim yerleri Demirciler Mahallesi, Köprülü Kanyon'un bulunduğu Beşkonak Mahallesi yangından zarar görebilir.

Sorgusu devam ediyor

s-62f6ad1e241dee2ad15a221f829d14447f1f73
Bölgedeki çalışmalara yangın söndürme tüpleriyle destek veren şarkıcı Yusuf Güney, dün gece Çardak Mahallesi Balamut mevkisinde, yangın söndürme işlemi yapan orman memurları ile tartışma yaşadı. İddiaya göre Güney, istediği yerlere müdahale etmedikleri gerekçesiyle kavga ettiği orman memurlarının üzerine yürüdü ve yanındaki tabancasıyla birkaç el havaya ateş etti. Bölgedeki jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Güney, Taşağıl Jandarma Karakolu'na götürüldü. Şarkıcı Güney'in karakoldaki sorgusu sürüyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER