Mansur Yavaş'tan Bir Müjde Daha! Ankara'da Müzisyenlere Destek Paketi Geliyor

Koronavirüs nedeniyle maddi zorluklar yaşayan birçok sektör çalışanının yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Ankara’da ikamet eden ve salgın süreci nedeniyle uzun süredir işsiz kalan müzisyen ve müzik gruplarına tanıtım ve nakit desteği sağlayacaklarını aç.

Mansur Yavaş'tan Bir Müjde Daha! Ankara'da Müzisyenlere Destek Paketi Geliyor

Koronavirüs nedeniyle maddi zorluklar yaşayan birçok sektör çalışanının yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de Ankara’da ikamet eden ve salgın süreci nedeniyle uzun süredir işsiz kalan müzisyen ve müzik gruplarına tanıtım ve nakit desteği sağlayacaklarını açıkladı.

s-9b89b7fadb9669da50f8a2bc689d1c95c73cdc
Destek programından yararlanmak isteyen müzisyen ya da müzik grupları “Müzisyenlere Destek Programı BAŞVURU FORMU” adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Yavaş: 'Biz daima dayanışma ile iyileştik, #6MilyonTekYürek olmaya devam edeceğiz.'

s-23308694505aae7e9548ab818e7a2efad15d0c

Tanıtım videoları büyükşehirden

s-6016e0aa89b5a298c335f27cdb25061fe930ed
Ankara'yı kültür ve sanatın başkenti yapmak için çalışmalarına ağırlık veren Başkan Yavaş, pandemi sürecinde işsiz kalan ve maddi anlamda zor günler geçiren müzisyen ve müzik gruplarına nefes aldıracak destek projesini hayata geçirdi. Daha önce Ankara Tiyatro Yapımcıları Derneği (ANTİYAP) üyesi tiyatrolar ile diğer tiyatroların 39 oyununu satın alarak ABB TV'den yayınlayan Büyükşehir Belediyesi, mali sıkıntı yaşayan müzisyen ve müzik gruplarının başvurmaları halinde performanslarının profesyonel video çekimlerini gerçekleştirerek bu performansları karşılığında ödeme yapacak.

5 Mart'a kadar başvuru yapılabilecek

s-d5f572fe28ce614000c5fef67e78cf0a187e71
Salgın döneminin başladığı ilk aylarda müzisyenlere nakdi yardım sağlayan Büyükşehir Belediyesi, sürecin uzaması nedeniyle yeni bir destek programını hayata geçirdi. Yeni destek programından yararlanmak isteyen müzisyenler için “forms.ankara.bel.tr/muzisyenlere-destek” adresi üzerinden başvuru süreci başlatılırken, farklı müzik türlerinde sanatını icra eden müzisyenler ve müzik gruplarına performansları karşılığı mali desteğin yanı sıra sosyal medya platformlarında kullanabilmeleri için performanslarının profesyonel çekim kayıtları da teslim edilecek. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı personeli ve Kent Orkestrası müzisyenlerinin yer alacağı komisyon tarafından değerlendirilecek başvurular, 5 Mart 2021 tarihine kadar internet üzerinden yapılabilecek. ABD Silahlı Kuvvetler Komitesi Başkanı: 'Trump Taraftarları Yeniden Kongre Baskınına Hazırlanıyor' - Parodi Video Çeken YouTuber 'Porçay'a, 'Uyuşturucuya Özendirmek'ten 4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası! - İki Talepte Bulunduğu Ortaya Çıktı! İmamoğlu ve Erdoğan Arasında Sürpriz Görüşme
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER