Maskesiz Gezen Kadından Kimlik İsteyen Polislere: 'Artistliğiniz Kime?'

Kahramanmaraş'ta maske takmayan bir kadın kendisini uyaran polise, "Artistliğiniz kime ya" diyerek tepki gösterdi.

Maskesiz Gezen Kadından Kimlik İsteyen Polislere: 'Artistliğiniz Kime?'

Kahramanmaraş'ta maske takmayan bir kadın kendisini uyaran polise, "Artistliğiniz kime ya" diyerek tepki gösterdi. Maske takmadığı için 900 lira ceza yazılan kadın hakkında 'polise mukavemet' suçundan işlem yapıldı.

Maskesiz Gezen Kadından Kimlik İsteyen Polislere: 'Artistliğiniz Kime?'Maskesiz Gezen Kadından Kimlik İsteyen Polislere: 'Artistliğiniz Kime?' Dulkadiroğlu ilçesi Trabzon Bulvarı’nda maske denetimi yapan polis ekipleri, maskesiz gezen bir kadını durdurup kimlik istedi. Polis ekiplerine "Vermiyorum kardeşim gel de al" diyen kadın yoluna devam etmek istedi. Polis kadının ayrılmasına engel olurken yaşananlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

"Artistliğiniz kime ya?" 

Kimliğini vermemekte direnen kadın bir ara "Bana zorluk çıkarmayın. Artistliğiniz kime ya?" dedi. Gözaltına alındıktan sonra da maske takmamakta direnen kadın, "Maske takmayacağım ne yapıyorsanız yapın. Buradan çıkıp savcılığa gideceğim, hepinizle görüşeceğim. Siz neyinize güveniyorsunuz, siz kimsiniz?" şeklinde tehditler savurdu.Maske takmadığı için 900 lira para cezası uygulanan kadın hakkında polise mukavemet suçundan işlem yapıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER