McDonald’s Rusya’da yeniden faaliyete geçiyor

Daha önce Rusya’daki faaliyetlerine son vererek tüm restoranlarını yerli yatırımcılara devrettiğini açıklayan Amerikan restoran zinciri McDonald’s, başkent Moskova’daki restoranları için personel alımlarına yeniden başladı. Rusya’da 32 yıldır faaliyet gösteren McDonald’.

McDonald’s Rusya’da yeniden faaliyete geçiyor


Daha önce Rusya’daki faaliyetlerine son vererek tüm restoranlarını yerli yatırımcılara devrettiğini açıklayan Amerikan restoran zinciri McDonald’s, başkent Moskova’daki restoranları için personel alımlarına yeniden başladı.

Rusya’da 32 yıldır faaliyet gösteren McDonald’s Corporation, Rusya pazarından çıktığını duyurarak 'ülkedeki işini satma sürecini başlatmıştır' ifadelerine yer verilen ABD’li restoran zincirinin kamuoyu açıklamasında, Rusya’daki tüm restoranlarının satışa sunulacağı, yeni alıcının McDonald’s’ın marka, logo ve menüsünü kullanamayacağı da vurgulandı.

Başkent Moskova’da 250, toplamda ülkede 850 restoran ve 62 bin çalışana sahip olan McDonald’s, ülkedeki faaliyetlerini 14 Mart’ta askıya almıştı.

Rus resmi haber ajansı RIA Novosti, 15 Haziran itibariyle Moskova’da faaliyetlerine farklı isimle yeniden başlamaya hazırlanan McDonald’s’ın başkentteki restoranlarında “Personel alımı için başvurulara yeniden devam ediliyor” ilanı asıldığını vurguladığı haberinde, zincirin Pushkinskaya Meydanı’nda açılacak ilk restoranıyla Sokolniki metro istasyonunun yanındaki McDonald’s restoranında açılış hazırlıklarını sürdüğünü yazdı.

McDonald's Rusya'daki restoranlarını geri alabilecek

McDonald's Rusya'daki tüm şubelerini sattı: İşte yeni sahibi

McDonald's Rusya pazarından çıkacak

McDonald’s’ın Rusya zararı 127 milyon dolar

Ruslar çakma McDonald's yaptı

McDonald's Rusya'daki 850 restoranını kapatıyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER