Melih Bulu'ya Bir Destek de Alaattin Çakıcı'dan: 'Sakın İstifa Etmeyin!'

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya istifa etmemesi yönünde çağrı yaptı. Çakıcı mektubunda, "Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz.

Melih Bulu'ya Bir Destek de Alaattin Çakıcı'dan: 'Sakın İstifa Etmeyin!'

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya istifa etmemesi yönünde çağrı yaptı.

s-6a0bec7ab090cc638bf87fe64675f6718b8251
Çakıcı mektubunda, "Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz. İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok” dedi.Twitter hesabından 2 sayfalık bir mektup paylaşan Çakıcı, “muhalefet, HDP, PKK ve DHKP-C sempatizanlarının, devletin kurumları ve Cumhur İttifakı'na zarar vermek için Bulu'ya istifa etmesi yönünde çağrı yaptığını” öne sürdü.Mektupta ayrıca, "Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız. Devletine, aziz milletine gönül vermiş tüm duyarlı Türk vatandaşları, devletinin ve Cumhur İttifakı'nın yanında olmalıdır" ifadeleri yer aldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İmam Boğaziçili Öğrencilere 'Terörist' Dedi, Cemaat Camiyi Terk Etti... - Köpeği Tüfekle Yaraladı, Basın Mensuplarına Çıkıştı: 'Sanki Adam Öldürdük, Ne Çekiyorsunuz?' - Boğaziçi Mezunları #BoğaziçiBenim Etiketiyle Kampanya Başlatıp Taleplerini Sıraladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER