Menajer by Kadir Mıhçı'dan Yeni Parti

Menajer by Kadir Mıhçı'dan Yeni Parti

Ünlü tekstil ve iş dünyasının tanınmış iş adamlarını yatta ağırlayan menajer by Kadir Mıhçı misafirler ile özel olarak ilgilenmektedir. Ünlü iş adamı Alberto'nun doğum günü organizasyonu yatta kutlayan menajer by Kadir Mıhçı yapmış olduğu partilerle de gözleri gene üstüne çekti.

Türkiye'de ki özel dansçıların, özel şovların, tüm iş adamlarını ve Albertoyu etkilemeyi başardı. Sabah başlayan parti, ıssız bir ada'da gerçekleştirildi. Parti geceye kadar sürdü, son günlerde her hafta ünlü isimlere düzenlediği özel partiler ile gündemin ve basınının yakından takip ettiği Menajer by Kadir Mıhçı işinden keyif aldığını, paylaştığı fotoğraflar ve videolar ile gene kanıtladı. İstanbul'da ve Türkiye'de sayısız organizasyona imza atan menajer by kadir mıhçı çok yakında yeni bir projesinin olduğunu ve çok yakında Türkiye'de yer yerinde oynayacak bir partiye hazırlık yaptığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 19:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alberto Balotta
Alberto Balotta - 5 yıl Önce

Muhteşem di sayın Kadir bey e şükranlarımı sunuyor yeni projeler ile eğlence sektörünün vizyonunu değiştireceğine inancım tam. Kendisini kutluyorum. ALBERTO BALOTTA.

SIRADAKİ HABER