Meral Akşener'den Boğaziçili Öğrencilere: 'Bu 'Terörist Kulübe' Hoş Geldiniz'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti.

Meral Akşener'den Boğaziçili Öğrencilere: 'Bu 'Terörist Kulübe' Hoş Geldiniz'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Görüşmenin ardından iki lider ortak basın toplantısı düzenledi. Akşener, Boğaziçi Üniversitesi gündemine dair, "Ben bu genç arkadaşlarıma bu terörist kulübe, aramıza hoş geldiniz demek istiyorum” derken, Babacan da, "Hükümetin haftanın düşmanları panosu var." ifadesini kullandı. 

Meral Akşener'den Boğaziçili Öğrencilere: 'Bu 'Terörist Kulübe' Hoş Geldiniz'Meral Akşener'den Boğaziçili Öğrencilere: 'Bu 'Terörist Kulübe' Hoş Geldiniz' İYİ Parti lideri Akşener, Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili gelişmeler sorulduğunda “Fikirlerini söylediler ve dün itibariyle bu ülkenin Cumhurbaşkanı tarafından terörist ilan ettiler. Bunu çok sakıncalı bulduğumu ifade etmek isterim. Ama o gençlere de bir sözüm var. 31 Mart'a giderken Sayın Cumhurbaşkanı çiftçiye, esnafa, kendi partisine oy vermeyen Kürtlere terörist dedi, biz siyasilere zaten terörist dedi. Dün itibariyle gencecik Türkiye'nin en iyi okullarından birini kazanmış o gençlerin sesini duyup ne söylediklerini anlamak yerine onlara terörist dedi. Ben bu genç arkadaşlarıma bu terörist kulübe, aramıza hoş geldiniz demek istiyorum” diye konuştu.

'Uymadığınız bir anayasayı değiştirmekle neden uğraşıyorsunuz.'

s-f5629e1d02239e090ce8b55f76e8fcbd82ab98
Ali Babacan da yeni anayasa çağrısına ilişkin, "AYM bir karar aldı, alt mahkeme uymam dedi. Erdoğan da hak verdi. Bunlar bu gücü nereden alıyor onu da görmüş olduk. Zaten uymadığınız bir metni değiştirmenin ne anlamı var? Zaten uymadığınız bir anayasayı değiştirmekle niye uğraşıyorsunuz ki? Türkiye'de şu an derin bir işsizlik sorunu var, yoksulluk var. İntiharları yeniden gündemimize getirdi. Hayat pahalılığı herkesi yakıyor. Hükumetin yapması gereken bunlara çözüm üretmek. Bıraksınlar anayasayı. Uymadıkları anayasayı değiştirseler ne değiştirmeseler ne. Gündem değiştirme oyunlarına asla düşmememiz lazım" dedi. DSÖ Uzmanları Vuhan Laboratuvarını Ziyaret Etti: 'Kovid-19'un Buradan Yayıldığını Hayal Etmek Çok Zor' - Çekirge İstilası Nedeniyle OHAL İlan Edildi: Günde 35 Bin Kişiye Yetecek Gıdayı Tüketiyorlar - İzmir'deki Afette Ev ve İş Yerleri Zarar Görenler Sokak Kısıtlamasından Muaf
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER