Meral Akşener hastaneden taburcu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastaneden yapılan açıklamada da yapılan tetkiklerinde herhangi bir sorunun tespit edilmediği belirtildi. Taburcu olan Meral Akşener, açıklama yapmadan hastaneden ayrıld

Meral Akşener hastaneden taburcu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Hastaneden yapılan açıklamada da yapılan tetkiklerinde herhangi bir sorunun tespit edilmediği belirtildi.

Taburcu olan Meral Akşener, açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Akşener hastaneden ayrılmadan basın mensuplarına açıklama yaptı.

Zorlu, Akşener'in bir basın değerlendirmesi yapmayacağını belirterek "Çok büyük bir tempoyla çalışmalarını yürütüyor. Özellikle son dönemde gerçekten gece gündüz demeden bu ağır sorumlulukla karış karış ülkemizi dolaşan cesur bir insan. Bu ağır tempo içerisinde biraz yoruldu Genel Başkan'ımız. Birkaç gün istirahat edecek" dedi.

Çömez, Akşener'in "çok ağır bir tempoda" çalıştığına işaret ederek "Yoğun stres ve çalışma temposu neticesinde kalbinde ritim bozukluğu söz konusu oldu. Şükür şu anda her şey yolunda, tetkikler olumlu ancak bir süre istirahat etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER