Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'e 'Polise Havlayan Köpek' Soruşturması

Mersin'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sokakta köpeklerin saldırısına uğrayan polisin şikayeti üzerine ifade verdi. Mersin'de bir polis memuru sabah camiye giderken 2 köpeğin kendisine saldırdığını ve düştüğünü belirterek Mersin Büyükşehir Belediye Ba.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'e 'Polise Havlayan Köpek' Soruşturması

Mersin'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sokakta köpeklerin saldırısına uğrayan polisin şikayeti üzerine ifade verdi.

s-d9773fae46a5f223849c7f3fafffce21248bcf
Mersin'de bir polis memuru sabah camiye giderken 2 köpeğin kendisine saldırdığını ve düştüğünü belirterek Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer'den şikayetçi oldu. Bunun üzerine soruşturma açıldı ve Başkan Seçer polise ifade verdi. Seçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken "polis memuru"nun şikayeti üzerine Valilik'in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım? Allah sonumuzu hayretsin!" dedi.Seçer ayrıca polisin belediyeye yaptığı başvurunun sonuçsuz kaldığı yönündeki ifadesinin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Seçer, başvurunun aynı gün içinde işleme alındığını ve sonuçlandırıldığını aktardı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER