Mersin'de tüm eğlence etkinlikleri iptal edildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nce bugün başlayacak olan Uluslararası Tarsus Festivali kapsamındaki eğlence etkinliklerinin şehit cenazesi nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Mersin'de tüm eğlence etkinlikleri iptal edildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nce bugün başlayacak olan Uluslararası Tarsus Festivali kapsamındaki eğlence etkinliklerinin şehit cenazesi nedeniyle iptal edildiği açıklandı. Konuya ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer tarafından yapılan yazı açıklama şöyle:

“Özel Kuvvetler Personeli Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir eğitim sırasında meydana gelen kaza sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve milletimize başsağlığı dileriz. Şehidimiz nedeniyle 04.11.2022 Cuma (bugün) Uluslararası Tarsus Festivali'nde gerçekleştirilecek kortej, konser ve dans gibi eğlence etkinlikleri iptal olmuştur. Söyleşi, sergi gibi diğer tüm kültürel etkinliklerse planlandığı gibi devam edecektir.”

Şehit olan Özel Kuvvetler Personeli Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir, bu gün öğle namazı sonrası Mersin'de toprağa verilecek.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu

 

Paraşüt kazası: 1 astsubay şehit düştü

 

Şehit yakınları ve gazilerin aylıkları artırıldı

 

Eren Abluka Sonbahar Kış-4 Şehit Uz. Çvş. Burak Tortumlu Operasyonu başladı

 

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan er şehit oldu

 

Şehit uzman çavuş, son yolculuğuna uğurlandı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER