‘Mesih’ Olduğunu İddia Eden Hasan Mezarcı’ya ‘Dini Değerleri Aşağılama’ Soruşturması

Hasan Mezarcı, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele biriminin, Mesih olduğunu açıklayan tweet, video ve fotoğrafları Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiğini, savcılığın kendisi ile birlikte bu içerikleri payla.

‘Mesih’ Olduğunu İddia Eden Hasan Mezarcı’ya ‘Dini Değerleri Aşağılama’ Soruşturması

Hasan Mezarcı, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele biriminin, Mesih olduğunu açıklayan tweet, video ve fotoğrafları Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiğini, savcılığın kendisi ile birlikte bu içerikleri paylaşanlar hakkında 'halkın dini duygularını aşağılama' suçlamasıyla soruşturma başlattığını duyurdu.

'Halkın dini duygularını aşağılama' suçlaması

s-c263ab134e31ea4cdc967dc2aba8d10199a6c1
Mesih olduğunu iddia eden ve geçtiğimiz günlerde 'tesettüre uyma mecburiyetini kaldırıyorum' açıklaması ile gündeme gelen Hasan Mezarcı, Emniyet Siber Suçlarla Mücadele bürosunun kendisi hakkında şikayette bulunduğunu açıkladı. Mezarcı, savcılığın kendisi hakkında 'halkın dini duygularını aşağılama' suçlaması ile soruşturma başlattığını söyledi.

Hasan Mezarcı, 'Benimle birlikte bu tivit, resim ve videoları paylaşanlar hakkında da soruşturma başlatılmış' dedi.

s-9fe922e94072095b7c7346a4e21b5842ecbeff

Mezarcı, aynı zamanda takipçileri ile bu videoyu paylaştı ve selam gönderdi.

Mezarcı, aynı zamanda takipçileri ile bu videoyu paylaştı ve selam gönderdi.Mezarcı, aynı zamanda takipçileri ile bu videoyu paylaştı ve selam gönderdi.

Mezarcı, dün yaptığı açıklamada 'tesettüre uyma mecburiyetini' kaldırdığını duyurmuştu.

Kendini 'Mesih' İlan Eden Hasan Mezarcı Yine Gündemde: 'Tesettüre Uyma Mecburiyetini Kaldırıyorum'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER