Meslektaşları İhbar Etti: Parti Düzenleyen Emniyet Müdür Yardımcısı ve Komiserin Görev Yeri Değiştirildi

Ankara'da bir çiftlik evinde düzenlen 'parti' nedeniyle inceleme başlatıldı.

Meslektaşları İhbar Etti: Parti Düzenleyen Emniyet Müdür Yardımcısı ve Komiserin Görev Yeri Değiştirildi

Ankara'da bir çiftlik evinde düzenlen 'parti' nedeniyle inceleme başlatıldı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ve partiyi düzenlediği tespit edilen emniyet müdür yardımcısı ve komiserin tahsis yerlerinin değiştirildiği aktarıldı. öte yandan partiyi uyum polislerin meslektaşları göre ihbar edildiği öğrenildi. 

s-908d976cb0fd220279a3c40baef9d1c7b74e43
DHA'nın aktardığı bilgiye göre olay, nisan ayında, Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Ankara’da emniyet müdür yardımcısı olarak tayin yapan F.E. ve komiser Z.Y., güya, çiftlik evi kiraladı. Güvenlik görevlileri, bir zaman sonra organizatör Fatih T. ile irtibata geçti. Görüşmenin arkasından Fatih T., yanında bir grup tanıdık olmayan uyruklu kadını da alarak, çiftlik evine gitti.

Parti sırasında naklen yayın yaptılar...

Parti esnasında canlı yayın yaptılar...Parti esnasında naklen yayın yaptılar... Eğlence esnasında organizatör Fatih T., sosyal paylaşım sitesi Instagram'daki hesabından canlı yayına geçti.

Tayin yerleri değiştirildi.

s-f4271b55a74b144c3d66cd1e1f81e9b78b83b5
Güvenlik müdür yardımcısı ile komiseri tanıyan polis memurları yayını kaydederek durumu Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’a aktardı. Müdür Yılmaz'ın, keza güvenlik müdür yardımcısının hem de komiserin tayin yerini değiştirdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda Büyükçekmece'de konut partisi düzenleyen 4 kişiye konut hapsi cezası verilmişti.

Bina Mühürlenmişti: Büyükçekmece'deki ‘Ev Partisi’ni Aranjör 4 Kişiye Konut Hapsi Verildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER