MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin Tepki Toplayan Paylaşımına Soruşturma

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları ile ilgili sosyal medya hesabından çirkin bir mesaj paylaşan MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı. MHP’li Düzce Kaynaşlı Bele.

MHP'li Belediye Başkanı Birol Şahin Tepki Toplayan Paylaşımına Soruşturma

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları ile ilgili sosyal medya hesabından çirkin bir mesaj paylaşan MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında soruşturma başlattıklarını açıkladı.

s-d82b0ae6c1f04f2d859cfdb5cbddee5fb69313
MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Almanya’yı yenerek Tokyo’da olimpiyatlara katılma hakkı elde etmesinin ardından paylaştığı mesajl tepki toplamıştı.

"Bizler İslam ülkesinde yaşıyoruz"

s-d2bcd560a85eb0d29b1a28f4dd541d1fd12184
Şahin gazetecilerin soruları karşısında ise “Bunu genel anlamda yazdım. Kamuoyu beni takip ediyor. Takipçimiz çok. Art niyet taşımıyoruz. Bizler İslam ülkesinde yaşıyoruz. Müslümanım diyenin uyması gereken kurallar vardır. Müslüman bir kişi öyle bir kıyafet giyip erkek huzuruna çıkamaz. Bu haram” açıklamasını yaptı.

"Gereken ne ise yapacağız"

s-bcc08c54f47794595c45de3362f85409064fbf
MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Şahin hakkında soruşturma başlattıklarını kaydetti. ‘Böyle bir paylaşımı kabul etmelerinin kesinlikle mümkün olmayacağını’ belirten Durmaz, “Ay yıldızlı formayı en yukarıya çıkaran Filenin Sultanları’nı büyük bir gururla izliyoruz, başarılarıyla da gurur duyuyoruz. Genel Başkanımız da grup konuşmasında mili takımımızı tebrik etti. İl başkanımızla görüştüm, savunmasını istedik, gereken ne ise yapacağız” dedi.

Ne olmuştu?

Yallah Arabistan'a! Filenin Sultanları İçin 'Erkeklerin Huzuruna Açık Saçık Çıkıyorlar' Diyen MHP'li Belediye Başkanına Gelen Tepkiler
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER