MHP Lideri: 'Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimini Kazanacağından Eminse Buyursun Aday Olsun'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunurken "HDP'yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır.

MHP Lideri: 'Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimini Kazanacağından Eminse Buyursun Aday Olsun'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunurken "HDP'yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır. HDP'ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir" ifadesini kullandı.

s-e5b217f499a6fa049f9f339a6ae139a7c88132
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

s-91dd10c3f35827c52fb873de9e49bcccc80ab2
Bu mübarek ayda kendimize dönerek, sevdiklerimize yönelik, akıp giden hayatın biraz hızını keserek virüsün yayılmasını engelleyebilir, bayramı olması gerektiği gibi karşılayabiliriz. Ramazan ayı boyunca uygulanması artık kaçınılmaz olarak tedbirleri alarak bugünkü dar boğazdan çıkabiliriz. Hayati nitelikteki kurallara mutlaka uymalıyız.

'Bölücü terör örgütünün sonu gelmiştir'

s-7b3e835dcd93e5dac01f74bf597bb2cb8c47a2
Terörle mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir. Ocak ayında başlatılan Eren operasyonları başarıyla icra edilmektedir. PKK'nın kış aylarında yuvalandığı alanlar teker teker temizlenmektedir. Onlar saklanacak, biz bulacağız. Şehitlerimizin hesabını sonuna kadar soracağız. Bölücü terör örgütünün sonu gelmiştir, PKK can çekişmekte, her yerinden dağılmaktadır. Bu kanlı ve hain şebeke, çocuklardan bile terörist devşirecek kadar alçaktır. Bunlardan biri olan Hamza Adıyaman, Hakkari'deki okulundan kaçırıldığında 8 yaşındaydı. Ailesi gözyaşı dökerek yıllardır evlatlarının yolunu gözlemiştir.

'HDP'ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir'

s-d750e7465ab87e20a324c4d43b08e94ce0fd81
HDP'yle ittifak kuranlar aynı zamanda çocuklarımızın düşmanıdır. HDP'ye müsamaha ve merhamet analara hakaret, babalara hıyanettir. Demirtaş'a yaklaşanlar, çocuklarımızın, kadınlarımızın karşısında oluşmuş zillet cephesidir. Diyarbakır'da başlayan, haklı eylemlerle HDP il binalarının önünde evlatlarının katillerinin peşine düşen anaları selamlıyorum.

Amiraller açıklaması

s-582dd430546edc399838752b572af3afe9615d
Bu bildirinin arkasında duranların kimler olduğu, neyin amaçlandığı açığa kavuşturulacaktır. Ergun Mengi tarafından hazırlanmışsa bunun izahını yapması gerekenler şüphesiz bellidir. CHP Genel Başkanı, emekli olmuş amiraller dünyanın neresinde darbe yapabilir sorusunu sormuştur. Kılıçdaroğlu, cehaletinin kurbanı olmaktan herhangi bir rahatsızlık duymamıştır. Talat Aydemir'in 2. darbe teşebbüsü, esasında sadece emekli bir albay olduğunu Kılıçdaroğlu dışında bilmeyen var mıdır? 'Ortak görüş olursa cumhurbaşkanı adayı olurum' demesi zamanla itibariyle üzerinde durulması gereken bir beyanat. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından bu kadar eminse buyursun aday olsun. Korkakça değil, mertçe milletin huzuruna çıksın. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'nın adayı çoktan bellidir. Kılıçdaroğlu, geçen haftaki grup toplantısında işkembeden sallamıştır. CHP Genel Başkanı, yayladaki yoğurda mantı kesiyor. Sudaki balığa soğan doğruyor. Hayal peşinde koşuyor.

'Kılıçdaroğlu milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş'

s-675886b03f417512b7605fb5ec721b1842600c
LGBT Türk ailesi yapısını bozuyor mu sorusuna 'Hayır, bozmuyor' diyen birisinin ne milliyetçilikten ne manevi değerlerden söz etmeye, ne adamım diye dolaşmaya hakkı vardır.Aynı üslup İP'in başkanında da vardır. Bize devamlı 'küçük ortak' diyor. 104 emekli amirale 'zevzek' diyen bu iplikçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah'a mahsus olduğu inancındayız. Küçük diye hafife aldığı partimizi FETÖ oyunlarıyla ele geçirme oyunlarını unutmuş değiliz. Biz küçüğüz ama rabbim kimsenin küsuratı yapmasın.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER