Milas Belediye Başkanı: '3 Bakanımız Milas'ta Açıklama Yapıyor, Ben Ekranlardan İzliyorum…'

Milas'ın CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçede açıklama yapan bakanlara "3 Sayın Bakanımız Milas’ta açıklama yapıyor, Milas Belediye Başkanı olarak ben ekranlardan izliyorum…" diyerek sitem etti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.

Milas Belediye Başkanı: '3 Bakanımız Milas'ta Açıklama Yapıyor, Ben Ekranlardan İzliyorum…'

Milas'ın CHP'li Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçede açıklama yapan bakanlara "3 Sayın Bakanımız Milas’ta açıklama yapıyor, Milas Belediye Başkanı olarak ben ekranlardan izliyorum…" diyerek sitem etti.

s-089d5e33a3f23095b77e99c9b306a35a5b0968
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Muğla Milas'ta kameraların karşısına geçti.

Bakanların açıklamaları için

Pakdemirli özetle şunları söyledi: "Son 5 günde 132 yangından 125'ini kontrol atına aldık, 7'si devam ediyor. Ayrıca 78 de kırsal yangına teşkilatımız müdahale etti.""Tunceli Hozat'taki yangın kontrol altına alındı.""Isparta'da Sütçüler mevkisinde 11.30 sularında bir yangın daha çıktı. Ona da hemen 1 uçak, 15 arazöz, 200'ün üzerinde personel sevk ettik, çalışmalara başladık.""Yangınlara 16 uçak, 9 İHA, 51 helikopter, 1 insansız helikopter, 850 arazöz, 150 iş makinesi ve 5 binin üzerinde personelle müdahalemiz devam ediyor.""(Milas'taki Yeniköy Termik Santraline alevlerin yaklaştığı iddiası) Şimdilik orada bir problem görünmüyor. Rüzgar da o yönde esmiyor, bir problem yok."

Milas Belediye Başkanı Tokat, bakanlar açıklama yaparken bu paylaşımı yaptı ve "Belediye olarak, diğer belediyelerle olan yakınlık ve iş birliğimizi bakanlıklarımızla da kurabilmeyi, sürece daha fazla dahil edilmeyi ve birlikte olabilmeyi isterdik…" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER