Milli Gurur Atakan Taşur'a Gitti!

Azerbaycan Cumhuriyetinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Bilişim Uzmanı BHS GROUP Medya sahibi ''Atakan TAŞUR'' Türkiye ile Azerbaycan ilişki

Milli Gurur Atakan Taşur'a Gitti!
Azerbaycan Cumhuriyetinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Bilişim Uzmanı BHS GROUP Medya sahibi ''Atakan TAŞUR'' Türkiye ile Azerbaycan ilişkilerine katkıları dolayısıyla "Şems Milli Mükafatı"na layık görüldü.

 

Mili Dram Tiyatrosunda düzenlenen ödül törenine, Azerbaycan'ın siyaset, sanat, televizyon ve iş dünyasından isimler katıldı. E Medya Grup'un organizasyonuyla yapılan etkinlikte, 1918 yılında Mehmet Emin Resulzade ve arkadaşlarının, cumhuriyeti nasıl kurduklarına ve milli marşın hazırlanmasına ilişkin oyun sahnelendi.
Çocukların Azerbaycan Milli Marşını seslendirmesinden sonra, alanlarında başarılı olanlara, Azerbaycan için faydalı faaliyetler yürütenlere ödülleri takdim edildi.



Atakan TAŞUR; Azerbaycan'da iş ortağı Aysel NAZIM ile geçtiğimiz hafta Türkiye'de gerçekleştirdiği 2. Türkiye Azerbaycan Kardeslik Ödülleri gecesi ile iki ülkenin arasındakı sicak teması ve köprüyü kurduğu için  "Şems Milli Mükafatı"na layık görüldü. 



Atakan TAŞUR; ödül aldığı sırada yaptığı konuşmada'' bizler iki ülke olarak aynı dine, aynı dile , aynı ırka, aynı soya sahip milletiz biz türkler hiçbirzaman yıkılmadık yıkılmayacağız, sizler varolduğu sürece dış ülkeler asla üzerimize oyun oynayamayaz ve bizleri bölemezler. Bu anlamlı ödülü sizlerin önünde almaktan onur ve gurur duyuyorum ifadelerine yer verdi''
Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2019, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER