Mis Kokusu ve Enfes Tadıyla Favoriniz Olacak Bir Tarif: Tarçınlı Kurabiye! Tarçınlı Kurabiye Nasıl Yapılır?

Enfes lezzeti ve mis gibi kokusuyla, bayılacağınız bir tarif geliyor! Çayın kahvenin yanına eşlik edecek tarçınlı kurabiye tarifi! Mis Kokusu ve Enfes Tadıyla Favoriniz Olacak Bir Tarif: Tarçınlı Kurabiye! Tarçınlı Kurabiye Nasıl Yapılır?Mis Kokusu ve Enfes Tadıyla Favoriniz Ol.

Mis Kokusu ve Enfes Tadıyla Favoriniz Olacak Bir Tarif: Tarçınlı Kurabiye! Tarçınlı Kurabiye Nasıl Yapılır?

Enfes lezzeti ve mis gibi kokusuyla, bayılacağınız bir tarif geliyor! Çayın kahvenin yanına eşlik edecek tarçınlı kurabiye tarifi! Mis Kokusu ve Enfes Tadıyla Favoriniz Olacak Bir Tarif: Tarçınlı Kurabiye! Tarçınlı Kurabiye Nasıl Yapılır?Mis Kokusu ve Enfes Tadıyla Favoriniz Olacak Bir Tarif: Tarçınlı Kurabiye! Tarçınlı Kurabiye Nasıl Yapılır?

TARÇINLI KURABİYE

1/2 SB pudra şekeri1 yumurta beyazı1 paket vanilin1 paket kabartma tozu1 çimdik tuz1/4 SB sıvı yağ250 gram tereyağı4 SB un1/2 SB ince dövülmüş ceviz1 TK tarçınÜzeri için:4 YK pudra şekeri1,5 TK tarçınTereyağı, sıvı yağ, yumurta beyazı, vanilin, kabartma tozu, tuz, tarçın ve ceviz karıştırın. Unu azar azar ilave edip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın ve tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-21 dakika pişirin. Fırında kurabiyeler pişerken pudra şekerini ve tarçını karıştırın. Sıcak kurabiyeleri karışıma bulayıp servis edin.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER