Mısır'da Kral Abdullah Köprüsü şaşırttı

Darı'da hükümet göre binaların arasına yapı edilen Kral Abdullah Köprüsü şaşkınlığa niçin oldu. Mısır hükümeti, başkent Kahire'nin güneyinde bulunan ünlü Haram Caddesi'nde şehir halkı içerisindeki trafiği azaltmak için köprü yapı ediyor.

Mısır'da Kral Abdullah Köprüsü şaşırttı

Darı'da hükümet göre binaların arasına yapı edilen Kral Abdullah Köprüsü şaşkınlığa niçin oldu.

Mısır hükümeti, başkent Kahire'nin güneyinde bulunan ünlü Haram Caddesi'nde şehir halkı içerisindeki trafiği azaltmak için köprü yapı ediyor. Kral Abdullah Köprüsü, hesaplar yanlış yapılınca ilginç görüntülere sahne oldu. Temas yolunun apartmanların bulunduğu semtlere gelmesiyle köprü, bir takım apartmanların balkonlarına dayanırken bir takım dairelerin de pencereleri kapandı. Bir Takım apartmanların dış kapı girişlerine de köprünün but bölümü eşit geldi. Köprünün fotoğraflarının sosyal medya platformu Twitter'da çabucak yayılmasının arkasında Mısır yönetimi eleştirilerin hedefi haline geldi.

Darı hükümeti Meyda Danışmanı Hani Younis konuya ilişkin yaptığı açıklamada köprünün önemini vurgulayarak, "Bölgedeki bir takım binalar izinsiz yapı edildi. Bir Takım binalar kaldırılacak ve sahiplerine 250 milyon Mısır lirası değer tazminat ödenecek" dedi.

(İHA)

Mısır'da Kral Abdullah Köprüsü şaşırttı

Kaynak: İHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER