MSB'den Kara Ocak katliamı paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Azerbaycan'da 20 Ocak 1990'da yaşanan ve "Kara Ocak" olarak bilinen katliamda şehit edilenleri andı. MSB'den yapılan paylaşımda, ''Tek millet, iki devlet olarak Azerbaycan Türkü kardeşlerimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz'' denildi. Paylaşımda

MSB'den Kara Ocak katliamı paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Azerbaycan'da 20 Ocak 1990'da yaşanan ve "Kara Ocak" olarak bilinen katliamda şehit edilenleri andı.

MSB'den yapılan paylaşımda, ''Tek millet, iki devlet olarak Azerbaycan Türkü kardeşlerimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz'' denildi.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Unutmadık, unutmayacağız. 20 Ocak 1990 tarihinde kardeş Azerbaycan'da yaşanan ve Kara Ocak olarak bilinen katliamda şehit edilen kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. 'Tek millet, iki devlet' olarak Azerbaycan Türkü kardeşlerimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz"

Unutmadık, Unutmayacağız!

20 Ocak 1990 tarihinde kardeş Azerbaycan’da yaşanan ve Kara Ocak olarak bilinen katliamda şehit edilen kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. “Tek millet, iki devlet” olarak Azerbaycan Türkü kardeşlerimizle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz.#KanlıYanvar pic.twitter.com/mxsXfTM4qP

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) January 20, 2023

MSB: ABD ile F-35 istişareleri devam edecek

 

MSB "Karakız"ların denizaltı tatbikatını paylaştı

 

MSB, Sarıkamış şehitlerini andı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER