Müge Anlı'da Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Osman Biçer Davasında Yaşanan Yeni Gelişmeler ve Olayın Detayları

2021 yılının başında 17 Eylül 2011 gününden beri kayıp olan 3 çocuk annesi Güldane Biçer’in yakınları Müge Anlı’ya başvurarak bulunmasını istemişti. Güldane Biçer'in eşi, Osman Biçer de 16 Eylül günü ev sahiplerinin kendisini arayıp Güldane'nin başka erkeklerle konu.

Müge Anlı'da Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Osman Biçer Davasında Yaşanan Yeni Gelişmeler ve Olayın Detayları

2021 yılının başında 17 Eylül 2011 gününden beri kayıp olan 3 çocuk annesi Güldane Biçer’in yakınları Müge Anlı’ya başvurarak bulunmasını istemişti.

Güldane Biçer'in eşi, Osman Biçer de 16 Eylül günü ev sahiplerinin kendisini arayıp Güldane'nin başka erkeklerle konuştuğunu söylediğini ve Güldane'nin bu iddiayı kabul etmediğini belirtmişti.

Kaybolduğu gün de Güldane'nin kahvaltı yaptıktan sonra evden çıktığını ve bir daha da görmediğini anlatmıştı.

Çelişkili ifadeler vermeye başlayan Osman Biçer'in Kamil isimli arkadaşı da Güldane'yi kaybolduktan 2 hafta sonra gördüğüne dair ifade vermişti.

Tüm bu çelişkili ifadelerin ve ortaya çıkan detayların ardından da gözaltına alınmıştı ve emniyette 10 yıl önce başka bir erkeğe kaçtığını söylediği eşi Güldane'yi sonunda öldürdüğünü itiraf etmişti.

Adliyeye sevk edilirken kameralara "Namusumu temizledim. Az bile yaptım, hak ediyordu." açıklamasını yapan Osman Biçer'in davasında bugün yeni bir gelişme yaşandı. Biçer'e mahkemedeki "Saygılı" tutumu nedeniyle "İyi hal" indirimi uygulandı.

Bu haberin ardından da Güldane Biçer'in kardeşi Melek, canlı yayına telefonla bağlandı. Melek, Güldane'nin katili eski eşi Osman Biçer'i intihar eden kardeşinin eşiyle birlikte gördüğü için kavganın yaşandığını söyledi.

Hatırlarsınız zaten Osman Biçer, Güldane ortadan kaybolduktan 2 yıl sonra da kendi yengesiyle yani Güldane'nin Osman Biçer'i bastığı kadınla evlenmişti. Kısacası Güldane, erkeklerle konuştuğu için değil, eşinin ihanetini gördüğü için ortadan kaldırıldı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Müge Anlı'da Eşini Öldürdüğünü İtiraf Eden Osman Biçer'in Kan Donduran İfadeleri ve Cinayetin Detayları
Müge Anlı'nın da dediğini gibi gerçekten sakin i... 1.2b 25 Şubat, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER