Muharrem İnce’nin Partisinde Üst Üste İstifalar: Memleket Partisi Dağılıyor mu?

Memleket Partisi’nden deprem 17 Mayıs 2021 yılında Muharrem İnce önderliğinde kurulan Memleket Partisi’nde üst üste yaşanan istifalar gündemde.Memleket Partisi’nde istifa eden isimler şu şekilde;Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof.

Muharrem İnce’nin Partisinde Üst Üste İstifalar: Memleket Partisi Dağılıyor mu?

Memleket Partisi’nden deprem

17 Mayıs 2021 yılında Muharrem İnce önderliğinde kurulan Memleket Partisi’nde üst üste yaşanan istifalar gündemde.Memleket Partisi’nde istifa eden isimler şu şekilde;Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer, Memleket Partisi Genel Sekreteri, PM Üyesi Prof. Dr. Hakkı Akalın, Memleket Partisi Parti Meclisi-Danışma Kurulu, PM Üyesi ve Memleket Partisi Kurucu Üyesi Meryem Şengül Kala, Memleket Partisi PM Üyesi ve Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün,Memleket Partisi PM Üyesi Prof. Dr. Ali Rıza BüyükusluMemleket Partisi Parti Meclisi-Memleket Partisi Kurucu Üyesi Dr. Oğuz Giray.

Parti sözcüsü Gaye Usluer: Gün küçük olma günü değil

Parti sözcüsü Gaye Usluer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını şu şekilde duyurdu;'Gün küçük olsun bizim olsun zamanı değil. Ya kazanılacak ya da kazanılacak bir seçim sürecinin içindeyiz. Aksi düşünülemez, düşünülmemeli. Ülkemiz için köprüden önce son çıkış gibi görünen, alternatifi ya da aksini düşünmek bile istemeyeceğim sürece, isteyerek ya da istemeyerek olumsuz katkıda bulunuyor olmak en büyük endişem. Bu duygu ve düşüncelerle Memleket Partisinden istifa ettiğimi bilgilerinize sunuyorum. Süreçteki yol arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Aydınlık bir Türkiye, çocuklarımız için aydınlık ve huzurlu bir gelecek dilerim.'

Muharrem İnce: Kurultay yapacağız!

Üst üste istifalarla sarsılan Memleket Partisi’nde kurucu başkan Muharrem İnce genel kurul açıklaması yaptı.Muharrem İnce’nin paylaşımı şu şeklide;“17 Mayıs 2021’de kurduğumuz Memleket Partimiz, yaşadığı tüm sancılı süreçlere rağmen kısa sürede seçime girme hakkını kazandı. Bu aşamada yaşanan kuruluş sancılardan kurtulmak için Olağanüstü Kurultayımızı toplayacağız. Birlikte başaracağız. Geleceğimizi geri alacağız.”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER