Musk: Aptalların üzerine uzun süredir para yağıyor

Sosyal medya platformu Twitter'da son derece aktif olan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, ABD'de artan durgunluk endişesi ve Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonu düşürmek için faizi 40 yılın en yüksek seviyesine yakın tutmasına ilişkin yorumda bulundu. Bir Twitter kullanıcısının "Hal.

Musk: Aptalların üzerine uzun süredir para yağıyor

Sosyal medya platformu Twitter'da son derece aktif olan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, ABD'de artan durgunluk endişesi ve Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonu düşürmek için faizi 40 yılın en yüksek seviyesine yakın tutmasına ilişkin yorumda bulundu.

Bir Twitter kullanıcısının "Hala bir durgunluğa yaklaştığımızı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Musk, durgunluğun 'aslında iyi bir şey' olduğunu ve 'bazı iflasların gerekli olduğunu' iddia etti.

Do you still think we’re approaching a recession?

— Zack (@BLKMDL3) May 27, 2022

"Aptalların üzerine çok uzun süredir para yağıyor" diyen Musk, Kovid-19 pandemisinin evde kalma protokolleriyle insanları 'kandırdığını' ve durumun 'kafaların dank edeceğini' kaydetti.Musk'a göre, parazit şirketlerin 'kaynak tüketmeye son vermeleri için batmaları gerekiyor.'

Öte yandan başka bir kullanıcının, ekonomik durgunluğun ne kadar süreceği yönündeki sorusunu yanıtlayan Musk, 'geçmiş deneyimlerine dayanarak' yaklaşık 12 ila 18 ay süreceği tahmininde bulundu.

Daha önce ABD Kongresi Bütçe Ofisi (CBO), ülkede enflasyonun bu yıl yüzde 6.1'e ulaşmasının ardından 2023'te yüzde 3.1'e ve 2024'te yüzde 2.4'e gerileyeceği tahmininde bulunmuştu.

Twitter yatırımcılarından Musk'a dava

 

Musk'dan Twitter için yeni kaynak

 

Çin'in hedefinde: Musk'ın uydularını gözüne kestirdi!

 

Cinsel taciz iddiası Elon Musk'ın servetini eritti!

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER