Mustafa Cengiz: 'Seçime Gitmek İstiyorum'

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın 115.

Mustafa Cengiz: 'Seçime Gitmek İstiyorum'

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın 115. kuruluş yıl dönümümü sebebiyle Ali Sami Yen’in Feriköy Mezarlığı'nda bulunan kabir ziyareti esnasında açıklamalarda bulundu.

s-5c64c1593787e871bdef173176989c533a2430
Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada: "Hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hem kurucu başkanımız Ali Sami Yen… Bizim için iki kırmızı çizgidir. Hepimiz az çok lise okuduk. 3-5 arkadaş bir Ekim günü dersten önce takım kuralım diyor ve kuruyorsunuz. O dönem 5’ten fazla kişinin bile bir araya gelmesi risk. 5 kişinin kurduğu oluşum, 100 milyona yakın sempatizanı olan bir camia haline geliyor. İngilizler hariç çoğunun yabancılar tarafından kurulduğunu görüyoruz. Türk kulüplerinin üstünlüğü buradan geliyor. Galatasaray da tamamen Türkler tarafından kurulmuştur. Ülkemiz tam bağımsızlık için müthiş bir mücadele veriyor. Biz milletimiz ve devletimizin yanındayız.

"Olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız "

s-f6554d5e9f4a1dc19a014a98ca76699bbffc80
"Bilim Kurulu risk var demiş. Şu anda buradayız, risk yok mu? Bu, dünyaya da bir gösterge olacak. Dünyaya futbol konusunda örnek olmalıyız. Maske takarak, mesafeyi koruyarak maçları seyircili oynatmamız lazım. Beni ibra etmeyenlere saygı duyarım. Ben gelecek yönetimler için çalışıyorum.""Ekim hariç tüm maaşları ödedik. İki kişiye eksik ödedik. Onların ne yaptığını anlatacağım. Yüzde 15 indirimi herkes kabul etti, onlar etmedi. Olağan mali genel kurulu yapmak zorundayız ama pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Devletle yazışıyoruz, bize yer gösterin diyoruz. Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER