Nagehan Alçı'dan Yüz Yüze Eğitim İsyanı: 'Artık Yeter! Burası Afrika Ülkesi mi?'

1 Mart Pazartesi itibarıyla okulların açılması beklenirken İstanbul ve Ankara'da valilikler, aynı gün yapılacak bakanlar kurulu toplantısından çıkacak karara göre hareket edeceklerini duyurdu. HaberTürk yazarı Nagehan Alçı ise valiliklerin açıklamasına "Artık yeter! Burası .

Nagehan Alçı'dan Yüz Yüze Eğitim İsyanı: 'Artık Yeter! Burası Afrika Ülkesi mi?'

1 Mart Pazartesi itibarıyla okulların açılması beklenirken İstanbul ve Ankara'da valilikler, aynı gün yapılacak bakanlar kurulu toplantısından çıkacak karara göre hareket edeceklerini duyurdu. 

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı ise valiliklerin açıklamasına "Artık yeter! Burası Afrika ülkesi mi? Çocukları mahvettiniz!" diyerek tepki gösterdi.

s-3aa16a821ba823024074e32f3115a2bbd42e4c
Normalleşme süreci ile birlikte 1 Mart'tan itibaren okulların açılması beklentisine girilirken İstanbul ve Ankara'da eğitim için son karar 1 Mart'ta verilecek. Her iki ilin valiliklerinden yapılan açıklamalarda bu konuda kararın bu tarihte yapılacak bakanlar kurulu toplantıları sonrasında verileceği ifade edildi.Sağlık Bakanlığı kriterlerine göre İstanbul ve Ankara "düşük riskli" kategorisinde değil.

"Çocukları mahvettiniz!"

s-82b8d83d1ec6719eac65e24ae83cd16662048e
Valiliklerin açıklaması sonrası Twitter'dan isyan eden HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, "Artık yeter! Burası Afrika ülkesi mi? Haftalar öncesinden 1 Mart’ta ilkokullar açılıyor dendi şimdi açılmıyor pazartesi günkü toplantıya göre karar vereceğiz deniyor... Çocukları mahvettiniz!" dedi.

Ayrıca bakınız

İlkokullar, 8 ve 12. Sınıflarda Yüz Yüze Eğitim Başlıyor -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Erdoğan'ın Görüntülerine Yapılan Yorumlar TRT Spikerini Kızdırdı: 'Yahu Adamın Bel Fıtığı Var Be!' - 5 Milyon TL'lik Vurgun! Çaldıkları Paraları Halay Çekerek ATM’ye Yatırdılar - TRT Dizisinde Sokakta Transporter ile İnsan Kaçırma Sahnesi Tepki Çekti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER