Nesli Tehlike Altındaki Vaşak, Ayakları ve Ağzı Bağlanmış Halde Ölü Bulundu

Niğde'de, nesli tehlike altında olan ve av yasağı bulunan bir vaşak, ayakları ve ağzı bağlanmış halde ölü olarak bulundu. Niğde Aladağlar Milli Parkı bölgesinde yürüyüşe çıkan dağcı Serdal Televi, yerde yatan telef olmuş nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan bi.

Nesli Tehlike Altındaki Vaşak, Ayakları ve Ağzı Bağlanmış Halde Ölü Bulundu

Niğde'de, nesli tehlike altında olan ve av yasağı bulunan bir vaşak, ayakları ve ağzı bağlanmış halde ölü olarak bulundu.

s-754c054026277aadc657169fc1297d56668f78
Niğde Aladağlar Milli Parkı bölgesinde yürüyüşe çıkan dağcı Serdal Televi, yerde yatan telef olmuş nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir vaşakla karşılaştı. Televi'nin yanına yaklaştığı vaşağın ayaklarının ve ağzının bağlı olduğu ortaya çıktı. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürülen vaşağın, ormanlık alana atılmak istendiği öğrenildi. Televi ise "Bu hayvanı yıllarca bölgede vakit geçirmeme rağmen görme şansım olmamıştı. Kim bilir nasıl avladılar" sözleriyle paylaştı.
serdal televi (@serdal_televi)'in paylaştığı bir gönderi
Fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçen yetkililerin vahşeti incelemeye aldığı öğrenildi. Fahrettin Altun’dan Bildiri Yayınlayan Amirallere: 'Haddinizi Bilin' -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Savcı 'Öldürmeye Teşebbüs' Dedi; O Anneye 20 Yıl Hapis İstedi - 103 Emekli Amiral Bildiri Yayınladı: 'Montrö Sözleşmesi'nin Tartışma Konusu Yapılmasından Kaçınılmalı'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER