New York Belediye Başkanı'nın kızı ABD'deki protestolarda gözaltına alındı

ABD'nin Minneapolis kentinde siyahımsı George Floyd'un gözaltına alındığı sırada polis tarafından nefessiz bırakılarak öldürülmesinin arkasında başlayan protestolara altıncı gününe girdi.

New York Belediye Başkanı'nın kızı ABD'deki protestolarda gözaltına alındı

ABD'nin Minneapolis kentinde siyahımsı George Floyd'un gözaltına alındığı sırada polis tarafından nefessiz bırakılarak öldürülmesinin arkasında başlayan protestolara altıncı gününe girdi. New York'da düzenlenen protestolara katılan New York Belediye Başkanı Bill de Blasio'nun kızı Chiara de Blasio yasa dışı toplanma nedeniyle gözaltına alındı.

PROTESTOLAR ÜLKENİN BÜYÜK BÖLÜMÜNE YAYILDI

ABD'nin Minnesota eyaletindeki Minneapolis kentinde polis tarafından gözaltına alındığı sırada öldürülen siyahi George Floyd için başlayan protestolar, kısa sürede ülkenin büyük bölümüne yayıldı. New York'ta düzenlenen protestolarda, 'yasa dışı toplanma' sebebiyle New York Belediye Başkanı Bill de Blasio'nun kızı Chiara de Blasio da polis göre gözaltına alındı.

DOSYASI KABARIK KIZ BUGÜN HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Diğer yandan, daha önce birçok kabahat işlediği ve çoğunlukla şikayette bulunulan bir ad olduğu ortaya meydana çıkan Chauvin'in Hennepin Cezaevi'ne nakledildiği açıklandı.Resmi evrak kayıtlarda Chauvin'in bugün egemen karşısına çıkacağı açıklandı. CNN'e konuşan mahkeme yetkilisi Spenser Bickett, Chauvin'in ön mahkeme için bugün yerel saatle 13:00'te egemen karşısına çıkacağını duyurdu.

New York Belediye Başkanı'nın kızı ABD'deki protestolarda gözaltına alındı

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER