Nijerya'da eski güzellik kraliçesinin giz ölümü

Nijerya'nın eski alımlılık kraliçesi ve ülkenin ünlü vaizin eşi, Ibidunni Ituah-ighodalo (39) hayatını kaybettiği bildirildi.

Nijerya'da eski güzellik kraliçesinin giz ölümü

Nijerya'nın eski alımlılık kraliçesi ve ülkenin ünlü vaizin eşi, Ibidunni Ituah-ighodalo (39) hayatını kaybettiği bildirildi. Nijerya'nın Lagos kentinde iş insanı olan eski çekicilik kraliçesi keza eşiyle birlikte Trinity House'da vaazlar veriyordu. 40'ıncı doğum gününü kutlamaya hazırlanan Ibidunni Ituah-ighodalo, ülke çapında koronavirüs hastaları için karantina merkezleri açmayı planlıyordu.

KORONA HASTALARI İÇİN KARANTİNA MERKEZİ AÇACAKTI

Eski alımlılık kraliçesinin eşi vaiz Ituah Ighodalo, haberi aldığında yıkıldığını açıklama etti. Eşini kaybeden Ighodalo," Eşim ile birlikte koronavirüs hastaları için karantina merkezi açacaktık. Tüm hazırlığımızı yaptık ancak, kendisini kaybetmenin derin acısını yaşıyorum" diye konuştu.

ÖLÜM NEDENİNE İLİŞKİN BİLGİ VERİLMEDİ

Bidunni Ituah-ighodalo'nun ölüm nedenine ilişkin hiç bir izah etme yapılmazken, Nijer medyasından bazıları kalp krizi geçirdiği veya koronavirüs salgını sonucu hayatını kaybettiğini ileri sürdü.

Nijerya'da eski güzellik kraliçesinin sır ölümüNijerya'da eski güzellik kraliçesinin sır ölümüNijerya'da eski güzellik kraliçesinin sır ölümü

Kaynak: DHA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER