Nikol Paşinyan'ın eşinin kurduğu birlik 10 günlük eğitimini tamamladı

Topraklarını işgalden kurtarmak için operasyon yürüten Azerbaycan ordusu, deyim yerindeyse Ermenistan ordusunu sahadan sildi.

Nikol Paşinyan'ın eşinin kurduğu birlik 10 günlük eğitimini tamamladı

Topraklarını işgalden kurtarmak için operasyon yürüten Azerbaycan ordusu, deyim yerindeyse Ermenistan ordusunu sahadan sildi. Savaşta varlık göstermeyen ve paniğe kapılan Ermenistan, sivilleri vurmaya başladı.

KADIN BİRLİĞİ KURMA KARARI ALMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakopyan da Ermenistan'ı içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için kolları sıvamış ve kadın birliği kurma kararı almıştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI

Son olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Anna Hakopyan, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda "Birliğimiz, 10 günlük eğitimden sonra savaş görevini yerine getirmeye hazır. Birlik, Ermeni çariçe Erato'nun adını taşıyor" ifadelerine yer verdi.

İşte kadın askerlerin eğitiminden kareler;

Nikol Paşinyan'ın eşi: Birliğimiz 10 günlük eğitimden sonra savaşa hazırNikol Paşinyan'ın eşi: Birliğimiz 10 günlük eğitimden sonra savaşa hazırNikol Paşinyan'ın eşi: Birliğimiz 10 günlük eğitimden sonra savaşa hazırNikol Paşinyan'ın eşi: Birliğimiz 10 günlük eğitimden sonra savaşa hazırNikol Paşinyan'ın eşinin kurduğu birlik 10 günlük eğitimini tamamladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER